心聲留言

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

TangTang 發表於 11-5-4 16:34
好人難做呀 我都好怕同人嘈 同埋我可能鬧交唔叻 蝕

有時d人睇法唔一樣就會話人 所以我真係好 ...

真人發聲面對面..我就一定唔夠人黎...

打字...我ok架~~~

我覺得有道理不防講....唔好忍下忍下就算....
而且有好多人會睇到
當越多正面既人睇到.....肯出聲....結集到力量.....就有得fight...

當然唔係咁易...因通常好人一係就容易原諒人..一係就唔想同人嘈....

公爵府

唉...cc 成日都係咁..佢部腦真係玩死佢....

呢度係佢自己開都入唔到..真係好難攪喎...

公爵府

早呀~ 豬豬你真了解我~~

不過個個識我一排之後都好易了解我..因為我太坦白

而家一有少少唔c服...就要啪定丸..最唔鍾意病既感覺

公爵府

今日有街去~~出荃灣食早餐買送~~

公爵府

cc 響志趣開左版呀.... 過去睇下佢今次有無問題

公爵府

TangTang 發表於 11-5-5 09:27
Morning豬豬,

試下飲杯coffee然後大量飲水啦 話初起感冒work架喎

咦....又咖啡又大水...我日日都防緊感冒囉~~ ?!

公爵府

TangTang 發表於 11-5-5 09:38
係大量既水 因為咖啡利尿 咁飲勁多水就勁排水 話可以排左大部份菌喎 我覺得試下無妨 我起感冒時無飲咖啡 ...

大水咪大量既水囉...我簡化之嘛~~XDDD

我一日飲好多水架..2升起碼...

真架~~ 我感冒都係狂飲水..有痰就咳晒出黎...成日就係咁咳痰飲水去廁所
覺得排左d菌出黎就會無事...

公爵府

TangTang 發表於 11-5-5 10:04
嗯 2升好勁喎 我有時都飲唔止2升 一時時啦 因為我用我個500ML壺飲水 一次一壺都500ML

我覺得都 ...

初起感冒時快D搞先可以好 如果一發出來就難搞好多

不能同意更多~~~

公爵府

MM2005 發表於 11-5-9 10:15
CC 你入錯地盤morning播

佢要做遊bk 大使呀~~~

響bk 不同版區不停兜圈~~~ wakekeee

首頁

尾頁

跳至