興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:返黎喇~~ 哈哈~~ 而家買呢個2000w ~

原帖由 cc0524 於 12-07-18 發表
tabo,

我真係有咁諗過架, 一樣一個, 但...又真係會唔會好樣衰呢....
如果成間屋係有裝修,的確係唔靚 我壞個個係樂信

公爵府

引用:Quote:tabo0890 發表於 12-7-17 23:52 返黎

原帖由 靚豬豬 於 12-07-18 發表
唔知係咪聽得多d電磁爐爆炸意外呢, 我老公仲未接受到轉用電磁爐
電磁爐爆又唔係經常聽到,反而壓力煲我真係唔敢用…最開心係煲水超快,煮公仔麵,拎包麵出黎拆袋剪味粉佢已經水滾:lol

公爵府

引用:Quote:英文故事書唔會一開學就用......可以

原帖由 cc0524 於 12-07-18 發表
tabo,

我成日聽人講好難買齊書, 所以我都有 d 驚, 最後係學校買...
故事書實會用到,你唔駛擔心,中一第一年無經驗,好多都會買晒新書

公爵府

htts 發表於 12-7-18 11:39
有人話我放棄直資去間官校好戇居喎! 係咪揀錯左呢?
點戇居法先.......唔通間直資可以直升大學 ?? ........

htts  唔係, 但果個人話之前間直資係好過官校囉, 因後者成績滑落左  發表於 12-7-18 16:31

公爵府

傾下計. 做個 Friend ~ 特別版 Part 6

早呀! cc 諗住珠海長隆兩邊玩?:D

公爵府

cc0524 發表於 12-7-21 11:04
多,

下?? 咁誇張, 咁多人架??

係呀~ 條隊超長...舊年我同爸媽去...長者可以一帶一,跟佢地過先無咁慘....
朋友提醒一定要攪 e 道過澳門..唔係就有排排....

search到資料...你未做就睇睇..其十我都未做

去澳門時未出澳門關可以立即登記的, 15分鐘後用得(可能可以立即用得, 看那關員如何同你說),

等於第一次過澳門關只給身分證關員,不用再填入境紙, 之後過拱北關或回港時已經可以用E道啦!

我今天過珠海拱北關, 訪澳通道開得四條link, 每條有60人排隊, 但我用e道一分鐘過了關

公爵府

回覆 cc0524 的帖子

cc 你諗住玩幾日 ? 想平定想c 服 買套票....我幫你上網睇下~:lol

公爵府

可以搭大巴去祈福.....入住渡假屋.....去長隆

大巴及租屋 http://holiday.lifeabc.com/joo/

另外呢個又好似幾抵咁...酒店包早餐..又近四海一家...車你去長隆

http://blog.yahoo.com/_2J6DIJI2UJNJW3TOVBPOII7V4U/articles/104782

跟住再睇澳門先..:lol

公爵府

澳門睇唔掂..淨係知番禺賓館同祈福都有好多大巴去拱北

但珠海拱北岐關~ 我唔識分係咪同一個地方黎~

雖然我去過..但唔記得晒lu~~

可以打去上面間酒店...問價問安排之餘..問埋佢點去澳門最方便.... :lol

公爵府

多利是 發表於 12-7-23 09:07
我都係搵呢個網卜祈福新村架, ok 架, 我卜過好多次架啦~
ic~~ 好耐無返祈福...都有d心思思上去玩番幾日~哈

公爵府

cc0524 發表於 12-7-23 09:26
tabo,

唔該晒你呀, 幫我搵埋條 link 同咁多 info, 其實我咩都未決定, 只係個心想去, 等我又睇下先..... ...
唔駛客氣~~ 我都係坐係度click click下o者~
自己睇下都知多d嘛~

慢慢決定囉~~ 我地plan去玩都成日心多多....加埋意見多多..都係成日變 :lol

今日BK 好死.....今朝上唔到....而家好慢...

公爵府

多利是 發表於 12-7-23 11:35
3 號掛左好耐啦, 唔知會否改掛8號呢
睇落好弱下...應該唔會卦~~

公爵府

但而家又聽講會

天 文 台 會 在 黃 昏 前 後 考 慮 是 否 需 要 改 發 八 號 烈 風 或 暴 風 信 號 。

htts    發表於 12-7-23 12:18

公爵府

多利是 發表於 12-7-23 12:35
我地返大6,唔知住邊好,好多時都like祈福落腳,貪佢去邊都方便,去邊都近&唔貴,&本身佢自己既配 ...
係呀~~ 祈福真係幾方便~ 我第一次按腳都係響果度~

公爵府

天氣好差呀........重係黃雨....雷暴......

公爵府

早呀~~ 係咁落雨無停過..... :tongue:

htts    發表於 12-7-26 10:57

公爵府

嘩....個編劇係咪小三黎架~~? 咁都寫得出

公爵府

嘩...多多你d行程好複雜....睇左都唔明

不過玩得就就越熟....咁樣一班人去玩的確係好有樂脆

連工人都跟埋去camp......free晒~~~:lol

公爵府

今日呀骨游完水同同學去左玩~~

佢而家講我先知荔枝角有間吉之島

重要係好大間~ 我真係背 ~~

另外荃灣吉之島終於開超巿啦~~~hohooo 期待 ~

htts  荔枝角有間吉之島, where?  發表於 12-8-7 16:04

公爵府

地址係寫 "碧海藍天" ~海麗村果邊...

但點行去我都唔知....大約都係向高爾夫球出面行卦

htts  哦~  發表於 12-8-7 16:18

首頁

尾頁

跳至