自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

alau2021 發表於 22-11-19 22:21
講錯乜嘢?

佢接受記者訪問時話~

attach1/tmp/phpP8lUTe

珍珠宮

alau2021 發表於 22-11-19 22:45
我都覺得佢呢段訪問講得好唔大方,好小家,既然捱多人哋咁多年就應該俾啲風度出嚟

...

佢其實真係冇做功課就亂噏,陳瀅都唔係資歷淺㗎,佢2011年拍住李治廷拍acuvue個廣告開始有人識,最多咪遲龔2、3年入行,係之前主力拍廣告同拍戲,後期先至拍電視劇,咪先至覺得佢新囉,新極都差唔多10年啦!而且陳本身屋企唔使憂,唔使捱,可以揀嘢拍,同佢唔同,點比較啫!

BBG1    發表於 22-11-20 09:26
alau2021    發表於 22-11-19 23:04

珍珠宮

ycmami 發表於 22-11-20 11:32
原來陳咁多年經驗,真係睇唔出,以為佢係呢兩三年先開始拍劇所以演成咁!
...

佢2010年21歲開始拍廣告入行(KFC、渣打同pizza hut,之後同李治廷拍隱形眼鏡廣告d人話佢靚先搵佢拍戲拍劇),2012年拍寒戰,2014年入TVB拍女人俱樂部。年資唔淺,只係一年拍2、3套劇,唔似龔嘉欣要密密做啫!

https://youtu.be/FkeI_2yPHSE

珍珠宮

SullytheMonster 發表於 22-11-20 00:51
我覺得佢唔係有心串人,只係唔夠圓滑搞到有位俾有心人拎嚟做文章。

係囉,學吓煎pan咁,比記者套佢講嘢就答得好得體,「最緊要觀眾鍾意;希望套劇有好成績⋯」,咪唔會得罪聰哥同埋同事,捱咗咁多年,都捱唔到一d經驗返嚟!

attach1/tmp/phpfCWwmi
attach2/tmp/phpEzu2pb

首頁

尾頁

跳至