親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

CaCa0919 發表於 17-1-8 16:48
我12月同c6去完大阪, 我地2人去前上網 book 定位, 食當日book左6:15pm. 去到都已經有好多人食緊, confirm ...
請問大阪邊間分店 ? 其實係咪間間價錢, 食物都一樣 ? 如是, 邊間坐位舒服d ?唔好意思, 好多問題, thx

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Do_Do 發表於 17-1-16 17:35
send email book左成個星期都未覆我, 我2月頭去...其實仲有咩方法book呢? thanks
用apps "Tripla", 好似whatsapp 咁, 有專人同你傾, 你講咩地方, 店名, 邊間分店, 訂既日子時間....就可以, 好方便, 我用呢個 apps 訂左3間食飯, 但我未去, 所以未知是否真係成功, 但網友推介, 應該可以.

子爵府

mrsmicyip 發表於 17-1-17 19:34
請問通常會幾耐有人覆?我尋晚裝咗個apps ,同佢講想訂位 但而家都未有人回覆
...
會唔會過左辦公時間...我等左約半個鐘就覆...你再hi佢啦

首頁

尾頁

跳至