跳至

首頁

尾頁

子爵府

Hello~~~ 我係住旺角, 全職揍B, BB剛六個月大
希望大家多多指教.....

姓名 bb 住
jane9898 4岁囝和8個月大的twins囡囡 奧海城
12312 8個月大 太子
小露比 海富苑
pinky00110 18個月大囝囝 花園街
cat5280 西九龍
0226 14個月大囝囝 太子
abbey1229 14-15個月大囡囡 太子
tinaleeyc 14 個月大囝囝 太子
joanlung 旺角
simmy1409 2.7岁 花園街
美子媽 18個月大囡囡 太子
winglink 15個月大囡囡 大角咀港灣
小笨豬 (alice) 16個月大囝囝 奧海城
jl118 19号就16個月囡 凱帆軒
scmail 2.5岁囡囡 + 17 weeks (未知姓別) 奧海城
vp071229 12個月大囡囡 大角咀
pplam 16 months girl Mongkok
chingching2005 3歲幾女仔       太子
princess88 10.5 months girl Mongkok
Corner Cheung 5個月囡囡 旺角
*maggie** 7個月囡囡 旺角
LamCoco 6個月囝囝 旺角

[ 本文章最後由 LamCoco 於 08-7-28 20:17 編輯 ]

子爵府

我都係 full time mama! BB 15個月大男仔, 我住朗豪坊附近!

原帖由 tutik 於 09-4-25 01:40 發表
hello, 我囝囝快2y住花園街,佢近來好鍾意跟住其他小朋友玩呀!不過好多時人地都唔show佢
有無差不多大BBMAMI,妳地嘜時間去邊個公園多呢?想幫囝囝揾個胖,我係full time mam. ...

子爵府

我都好想知呀...... 有無邊間幼稚園對入32網好小學好D??? 其實32網邊幾間小學好呀?? mouth:

原帖由 gigi1020 於 09-5-2 12:36 發表
呀仔26個月大, 旺角邊間幼稚園有N1讀...好煩....

子爵府

有咩活動預埋我地呀!
姓名 bb 住
12312 8個月大 太子
小露比 海富苑
pinky00110 18個月大囝囝 花園街
cat5280 西九龍
0226 14個月大囝囝 太子
abbey1229 14-15個月大囡囡 太子
tinaleeyc 14 個月大囝囝 太子
joanlung 旺角
simmy1409 2.7岁 花園街
美子媽 18個月大囡囡 太子
winglink 15個月大囡囡 大角咀港灣
小笨豬 (alice) 16個月大囝囝 奧海城
jl118 19号就16個月囡 凱帆軒
scmail 2.5岁囡囡 + 17 weeks (未知姓別) 奧海城
vp071229 12個月大囡囡 大角咀
pplam 16 months girl Mongkok
chingching2005 3歲幾女仔       太子
princess88 10.5 months girl Mongkok
Corner Cheung 5個月囡囡 旺角
*maggie** 7個月囡囡 旺角
glorio 10個月囡囡 大角咀
斯藝 17個月囡囡 旺角
melo 8 個月囡囡 旺角
vinvillalee 7個月囝囝 何文田
yyyokehk 1個月囝囝 大角咀/太子附近
lamcoco 15個月囝囝 旺角

原帖由 yyyokehk 於 09-4-30 10:57 發表
我呀b得好細咋,剛滿月…

[有咩活動預埋我地呀!
姓名 bb 住
12312 8個月大 太 ...

子爵府

我都係0801mama

原帖由 sally_koon 於 09-5-23 12:36 發表
HI, 小露比,
我係0810mama, 你呢?

Sally

子爵府

呢區真係靜D~ mouth:

原帖由 小露比* 於 09-5-22 16:13 發表
咁又係 ,
不過唔好淨係話呢個topic ,
呢個區都好靜啦 ......

係呢 你有無msn呀 ?
如果有 , 可以add我得閒傾下計
[email protected]

子爵府

我登記過 facebook, 不過唔識用, 之後又無研究, 依+連 longin ID / password 都忘記洒... mouth:

首頁

尾頁

跳至