自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

同意! 不知道朱父多年來看到劉德華不肯公開自己女兒的身分會有甚麼感受呢?

原帖由 大頭蝦 於 09-8-26 13:09 發表
幸福 ? 真係唔覺, 若果係愛佢, 就晨咁早公開左啦, 怕狗仔隊影響佢地生活 ? 就係個個都知但係佢偏唔公開, d 狗仔先有興趣去玩踏爆 ! 若果佢一早就堂堂正正, 我相信人地都唔會再有 d 咩興趣啦, 多餘 .. ...

伯爵府

Agree.

原帖由 mickeyeva 於 09-8-26 18:36 發表
唔係女方老豆死都唔見得光, 好似二奶一樣, 都唔覺有幾幸福唔公開拍拖和結婚或生埋仔, 真是咁影響劉華的事業

伯爵府

樓主,你知不知道為甚麼有那麼多傳媒採訪他們,因為劉從來不肯公開朱的身分,人人都有好奇心,你越是保密,別人就越有興趣知道。他的自私連累朱在喪父後要面對大量傳媒,身心疲累,我見猶憐!我相信如果他早公開,記者數目肯定不會有那麼多。

他年輕時不肯公開還勉強可以原諒,年長後還是不肯公開,使朱父至死還是不能安息就很有問題了!他現在才拉著朱的手,我相信是基於輿論的壓力,擔心影響形象。

有網友說他總比公開了又去胡混的藝人好,但是男人不可以既公開又專一的嗎?

當然除了這點,我是頗欣賞他對工作的態度的。

伯爵府

無錯! 每個人都可以有不同的意見或感受,如早前的新聞o
靚妹苦戀巴基斯坦韋小寶http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=10392082&extra=page=1&filter=0&orderby=dateline&ascdesc=DESC&page=1

十八歲港女四奶阿怡被二奶毆打後仍然覺得巴基斯坦韋小寶很好, 給她愛情的感覺, 很喜歡他, 問你服未?

原帖由 sarali 於 09-8-26 22:49 發表
mango,
咁人人諗嘅嘢都唔同o者, 我覺得佢幸福, 你唔覺, 係人人都可以有唔同嘅意見, 如果你覺得我開個 post 而攪到你好嬲, 咁我要向你 say sorry, 但改變唔到我嘅諗法...^^ ...

首頁

尾頁

跳至