跳至

首頁

尾頁

大宅

我bb未返playgroup, 諗住遲d先。佢成日落去遊戲室玩,o個到都有其他小朋友玩,所以我諗唔駛返playgroup住。

大宅

會所係唔太夠設施, 不過我小朋友都鍾意落去玩。

我小朋友今年9月唔讀n1, 出年9月讀k1。諗住o係返荃灣讀, 返半天。

原帖由 alexdiana 於 09-4-20 15:51 發表
會所沒有什麼特別設施給小朋友, 有些失望!

你們小朋友今年9月智讀幼兒園嗎? 在那一區?

大宅

原來6樓有嘢玩? 我三月先搬來都唔知添, 多謝你告訴我, 等我同bb去玩先。我bb 17個月大, 在遊戲室都好驚d大細路跑。

原帖由 centreaven 於 09-4-22 22:21 發表
there is a outdoor playground on the 6th floor. I like to take my daughter there because I find that the indoor playgroun is so crowded with BIG KIDS.. so dangerous for my 15 months old daughter... it ...

大宅

知唔知萬景峰有老婦跳樓, 係邊個單位呢? 我在4月25日蘋果和東方即時新聞看到, 管理員發現老婦4月25日凌晨4時多跌在在5座對開平台, 但4月26日的報紙新聞沒有再報導。管理員又話唔知有呢件事喎。想知邊個單位係因唔想第時買咗凶宅。

原帖由 RnD正BB 於 09-4-26 15:44 發表
KIDz-n-us 教d嘢深唔深呀?

大宅

入伙年幾, 已有至少2單自殺案件了。

原帖由 centreaven 於 09-4-28 22:12 發表
真係咁快就有 2008 7月有一單.
http://the-sun.on.cc/channels/news/20080722/20080722025151_0000.html

首頁

尾頁

跳至