跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 melb 於 09-1-12 18:27 發表
我凍到雙脚結冰

~~用薑水浸腳, 效果好好

~~奶奶反應我都預左, 都會就下佢老人家, 不過係可惜d間中心的課程真係好&時間岩哂我

大宅

HI 早晨
元朗 D playgroup 時間吾岩亞囡 , 我諗過完年先再搵, 因亞囡返playgroup 學識左唱歌好搞 依家又三隻(首本名曲)

大宅

Hi各位媽咪

~各位媽咪, 上回講得吾清楚(囡囡三首名曲, 係每首只記得歌詞吾多過 8個字, 之後全部係唔....唔 .... 加埋個身搖來搖去: )

~ raistarwater, 恭喜晒呀 你好叻呀

大宅

原帖由 rainstarwater 於 09-1-16 00:17 發表
多謝晒各位的祝福~~!

比大家睇下bb......

大宅

原帖由 rainstarwater 於 09-1-21 01:30 發表
個工人我冇用啦,上次炒左後,我去番agent度話想轉菲傭,佢地話唔會有菲姐願黎我屋企打工,因為我係全職媽咪,又有婆婆睇住,即係兩個人睇住佢做野,又要take care三個小朋友,菲姐唔會做,agent叫我不如搵返印印,我老公同 ...

D菲姐係咪錦巴幣.... rainstarwater 是否須要搵第二間agent

大宅

早晨各位媽咪,
有無媽咪好似我要明天返半日工 之後先放假
有好多野未買, 你地買唒過年 D 野未呀...

大宅

牛年~各位媽媽新年快樂, 仔仔女女身體健康

首頁

尾頁

跳至