自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

我無記錯的話,在5月12日晚上己經在四川聚源中學做報導,到今日5日22日6:30新聞還看見你在報導,其間你應該沒有離開過四川的,那麽,希望你保重身體,可以的話回香港抖抖吧,你和你的同事辛苦了.

[ 本文章最後由 yvonne 於 08-5-22 22:16 編輯 ]
現在我彷似在等待,等,等那一天來;莫道你心痛不可耐,我心更哀。若問我想找的所在,找,找我的將來。為著我心中的希望,生命已擲門外。看著這如病染的祖國,誰亦要奮起叫嚷!放下眼前原屬我的一切,五月的陽光在照耀. 8964

別墅

在今次四川報導中,位位都做得好好,但我特別提蘇敬恆,係因為佢好似無停過,(何能其他台都有記者連續12日報導),希望佢地可以回下氣再做,因為記者都要休息的.
多謝各台的工作人員.
現在我彷似在等待,等,等那一天來;莫道你心痛不可耐,我心更哀。若問我想找的所在,找,找我的將來。為著我心中的希望,生命已擲門外。看著這如病染的祖國,誰亦要奮起叫嚷!放下眼前原屬我的一切,五月的陽光在照耀. 8964

別墅

鄭詩亭對胡總扑咪扑得好,見到胡總身邊班公公阻實晒,幾想一把掌星埋佢.

別墅

琴晚仲見蕭係德綿市報救災物資被人攞用,佢仲被公宣人員請走,好彩對方仲叫客氣,好似以前睇怕成隊人入派出所扣留,錄影帶都無埋.

首頁

尾頁

跳至