樓市動向

跳至

首頁

尾頁

男爵府

ohh...另一個食錢騎呢怪, 我個frd裝修 c fu 又係咁不過無拖咁耐, 最尾俾佢'整完', 有d手尾都係搵左第2個 c fu 跟jar!

我新屋裝修梗 , 我個 c fu 都係話一個月度搞掂,佢上一單job 整左28日jar!!!

我都唔識點教你, 你俾哂尾數未?我係 4成-4成-2成咁俾我個c fu lor, 俾我就會炸佢形, 佢整唔哂我都hold住唔俾尾數佢, 仲有傢俬係佢度錯, 我會要佢幫我諗掂佢,再唔係同佢講, 你額外俾錢再整過傢俬o係尾數度扣起佢! 仲有梗係一定要唱衰佢啦, 最好post埋佢公司資料上黎, 等其他人唔好再上當

原文章由 Vanessa_mum 於 08-3-14 10:57 發表
我嗰新屋已經裝修咗差唔多三個月, 由12月26日開始, 但係間屋一路都無咩進展, 最激氣就係嗰裝修師傅, 成日都要問我拿錢. 仲有成日做埋啲嘢就係唔合乎羅輯, 例如: 全屋仲未批盪, 就要求傢俬店送晒全屋傢俬來並安裝埋, ...

男爵府

上次我個 frd 夾硬完工, 搵第2個 c fu 再執, 要俾多左$, 當破財送走瘟神
佢買d料幾$$ ar?! 俾左7成, 又話18號交樓, 都無幾多日淨啦!
我就唔prefer再俾$$ 佢啦, 俾左佢又唔係買料咪渣都無...

俾埋$$佢, 仲有咁多o野未整好, 爛尾咪仲死, 過左海就係神仙, 咁多o野未整, 俾左$$想佢幫你跟就難lor!

星期日, 佢地應該唔開工架嘛, 你靜靜雞搵個第2個 c fu報價, 睇下執埋d手尾要幾多 $$先! 如果唔太貴, 都係轉c fu...現階段梗係唔好俾$$ la!

再唔係, 你話要sunday睇下咩進度, 完到90%先會再俾$$, 拖住佢先
你唔俾$$佢, 我諗佢又會拖住交樓, 呢d咁o既食$$怪...

原文章由 Vanessa_mum 於 08-3-14 12:30 發表
佢要求我俾佢4, 3, 2 & 1, 我到依家都俾咗7成佢啦, 但係佢話18號交樓俾我, 但係仲有好多嘢都未做, 仲話無錢買料, 一日到黑, 都問我拿錢買料同埋俾錢啲工人喎, 但係又俾我發現佢哋, 做嚟做去都係佢2兄弟, 我諗佢應該 ...

首頁

尾頁

跳至