親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

wendykaka 發表於 19-2-15 03:21
有呀, 但叫司機唔好飄車, 因媽媽年纪大, 抛車好危險, 我部車抛咗一
野已好驚, 真係頸都斷. 年青旅客 d 車 ...

我上次有兩個細路去沙漠,帶膠袋驚佢地嘔
一上車司機hyper 開勁音樂「墳」晒機
首先一掟彎,我兩個細路一齊hyper「嘩!!!!」笑到卡卡聲,司機勁開心,全程表演車技
結果想嘔果個係我

mickychow    發表於 19-3-14 09:47

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

wendykaka 發表於 19-2-16 06:01
手信

我發現較精緻嘅紀念品,可在杜拜博物館搵到,不過價錢亦較貴

王國長老

mickychow 發表於 19-3-14 10:01
回覆 Charlotte_mom 的帖子

請問係咪碗?大概幾錢?係咪博物館裏面?有無得講價?你意思喺手信舖頭無咁靚 ...

係博物館臨出黎果個紀念品店
呢類碗好多遊客區都有,博物館內貨色比較精緻一點,博物館就無價講了

杜拜錢在機場就有得唱,遊客點都有找換店,帶定美金較好(唱杜拜錢),我就無直接俾過美金,一係俾杜拜錢,一係碌卡
我唔用上網卡我用蛋
便利店有嘅,不過酒店行路咁近就好難講

黃金街睇好過買,領隊話成色唔足(無香港咁多條9)。香料市場要夾價同講價,好多人sell saffron,要小心比較質素同價錢。nuts係大路手信可試完再買

首頁

尾頁

跳至