自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

熱血勳章 玩具勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章 遊學勳章

st Paul 男女小學書單出左本國民教育,策略係所有小六生須到北京參觀,全學年要升六次國旗,教師要對小學生升旗禮時態度評估??其中一課題係「我要努力學習,為中國貢獻??」

唔係呀?

joan0807    發表於 12-8-2 09:16
joan0807    發表於 12-8-2 09:15
kiu1112    發表於 12-8-1 18:56
tempoo    發表於 12-8-1 18:56
961123    發表於 12-8-1 16:02

珍珠宮

熱血勳章 玩具勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章 遊學勳章

引用:邊間ST+PAUL?

原帖由 雪菜肉c 於 12-08-01 發表
邊間ST PAUL?
Wong chuk hang

珍珠宮

引用:Quote:gloryglory13+發表於+12-8-1+09:23+s

原帖由 88muimui 於 12-08-01 發表
其實單純睇呢幾項, 點解有問題呢?
評估為乜,我想知,什麼貢獻國家呢?

麥兜媽  好似國歌咁唱。用血肉去堆砌  發表於 12-8-1 12:51

珍珠宮

引用:Quote:gloryglory13+發表於+12-8-1+09:23+s

原帖由 Sumyeema1 於 12-08-01 發表
請提供消息來源
U can read it fm yahoo

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+gloryglory13+於+12-08-01+發

原帖由 701003 於 12-08-01 發表
有咩問題?
大驚小怪
去北京當旅行
你講乜小朋友腦殘呀!積下口德啦!!面就人俾架自己丟架!

小朋友有障礙的係頁有人在!請你自重!

珍珠宮

引用:請問樓主,+全本書有咩野學呀?

原帖由 misstsangivy 於 12-08-01 發表
請問樓主, 全本書有咩野學呀?
Source m yahoo news
I don't know the content

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+701003+於+12-08-01+發表有咩

原帖由 bbmuimui 於 12-08-01 發表
係囉,回歸之後間間學校都有旗桿架啦,耐唔耐都有升旗,我小朋友的幼稚園都有,有咩問題,似乎唔關推唔推行 ...
邊個搞事?請你自重或選擇不在此發言!

珍珠宮

bbmuimui 發表於 12-8-1 16:20
請勿誤會,我唔係話你搞事,只是有些政棍常利用此科來搞事,令人煩厭,我未睇過syllabus,不敢妄下定論,但 ...
哦~係呀
我都係POST yahoo出黎

誤會一場~THANKS

珍珠宮

引用:回覆+gloryglory13+的帖子 阿仔學校個個月

原帖由 小倩 於 12-08-02 發表
回覆 gloryglory13 的帖子

阿仔學校個個月都升旗㗎喎
升旗冇問題有冇做啲唔知乜黎既評估

首頁

尾頁

跳至