爸爸專區

跳至

首頁
12345...7

尾頁

別墅

Re: 有沒有睇波的爸爸

Andy-baba 寫道:
有沒有睇波的爸爸在BK, 一齊講吓波.

我啦^^街又無得去**吾睇波有乜好做喎^___^我睇利物浦嫁^___^

別墅

Andy-baba

二十幾年咁利害?你幾大呀?
利物浦衰在侯利亞,不過今年我覺得好過以前,以前死守,勝佐都吾好睇,今年雖然成績吾好,但有小組,只係中埸欠個keyman控製節奏,當年有列馬倫,但侯利亞都吾識用.....唉

阿仙奴都鍾意,d組織好勁,歐冠我睇佢,不過今年入十六強真係吾易,不過睇得重剌激呢!

別墅

Andy-baba

可惜阿仙奴今年後防好有問題,睇歐冠好明顯!!!!
曼聯組織走位最強,今年後防都好強,不過吾夠前鋒........不過我吾like曼聯^______^
車路士未見底!!!!!!!!

別墅

Andy-baba

黎緊歐冠阿仙奴作客對國米一定好好睇,黎緊阿仙奴要全勝至可以出線,又要捱夜*___*你睇吾睇好阿仙奴呀﹖

別墅

Andy-baba

可惜對國米相當難打,意大利最叻防守,上次阿仙奴主埸有種格食格味道,今次國米主埸有晒目標,明知阿仙奴要搶攻,合晒國米胃口,一個吾好彩同上次一樣入吾到波反而比人入一粒,咁就大獲!!!!!!!不過我好想阿仙奴出線^_____^

別墅

Andy-baba

下星期最好阿仙奴可以win啦,最後要入到十六強,今年十六強好睇好多,因為對賽兩埸過精彩好多^____^

別墅

andy baba

我先?哈哈...不過要搵番份報紙先至講到十六強^___^比d時間我啦

別墅

歐洲國家盃我都係捧番英格蘭,不能心水係法國,....我主要捧利物蒲,不過其次係阿仙奴^___^
我既十六隊係.....里昂,拜仁慕尼黑...阿仙奴 ,國際米蘭...拉科魯尼亞,PSV燕豪芬...祖雲達斯,皇家蘇斯達...曼聯,史特加...波圖,皇家馬德里...車路士,拉素...阿積士,AC米蘭

阿仙奴今日好弗....今次對國米有機!!!^___^

別墅

BB_BABA
我都覺得英格蘭吾係一級球隊,球員腳法都吾係咁好,但係睇開英格蘭,所以捧佢都好正常,而且英格蘭呢隊波都好得意,佢對強愈強,對弱愈弱,好吾穩定,上半埸入人三粒,下半埸輸番三粒......睇呢隊波好有趣,好開心呢^^

Andy-baba.....十六強同你真係差不多^____^八強就會吾同!!!!

別墅

講開歐洲國家....老實講荷蘭係無運,但隊波同三劍俠年代己經相差很遠了
德國直情........唉!!!!

別墅

Andy-baba

吾使check啦......咁都無....有線我都cut佐佢^____^

別墅

Adist
你係曼聯fans?咁踩阿仙奴......
阿仙奴打歐冠其實只係佢無運,意大利球隊真係好難打,防守太好,不過阿仙奴吾係無機會,法國兵團都吾係流既,衰在後防錯誤太多,只要後防今次醒少少都可以勝國米啦!!!!!!!
我估2:1.....阿仙奴win

別墅

Adist
呢埸真係驚典^____^由其吹雞完場...幾個阿仙奴球員攪雲尼斯達萊..........不過我係利記fans...

別墅

吾使講咁多......等佢搞掂完火車頭先....哈哈

別墅

Adist :
hehe...你吾好誤會...我都想阿仙奴win....不過火車頭都吾易打^____^

BB_BABA
吾使咁激動,大家上來都係吹下水,大家都有言論自由,你都可以吾睇Adist 既留言.....係咪?
開開心心咪算囉^___^

別墅

尋日國米真係好吾掂,如果佢地搵專人釘實享利,阿仙奴無win得咁易呢^____^黎緊既歐冠。。。刺激^____^
呢句留言係試緊netscape上網得吾得﹖^___^

別墅

祝利物浦下年贏歐冠冠軍!......不過難d.^____^

別墅

Andy-baba
呢D內部問題我就吾清楚佢,不過表面上如果吾換侯利亞。。。利物浦都幾難有運行囉*_____*

別墅

Andy-baba
多謝^^多謝^^不過都無得睇。。。如果佢吾嬴就真係。。。。
今個星期正喎^^車仔對紅魔,你點睇呀^___^

別墅

我都喜歡車仔,不過隊波合作未夠默契!都有d擔心.......但係都夠照^______^win!

首頁
12345...7

尾頁

跳至