爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 計劃將來

sumdetectivebaba 寫道:

真係只在於我覺得你都幾硬頸, 到底係咪真係想去放低自己, 去明白?愛同生命, 就要你自己決定囉! Anyway, 我?已經決定, 你唔reject我??friendship, 我?都當你係朋友, 係愛你?!

我也相信Tabobb幾硬頸......為妳送上祝福^^

別墅

hi LilianLegend, sumdetectivebaba^^

相信兩位一定經歷過神既恩典,若有時間有以作出分享呢^__^

沒有人點燈用器皿蓋上、或放在床底下、乃是放在燈臺上、叫進來的人看見亮光。
(路加8:16)

別墅

LilianLegend^^

人的成長是需要,經歷,思考,體會...

多謝妳的分享,我大致上都明白.....(雖然有些亂^^)

別墅

(巴士阿叔).....呢次佢真係好大壓力...壓力...壓力....壓力.....壓力

別墅

sumdetectivebaba 寫道:
[quote]
tabobb 寫道:
周圍都講佢~
好悶~~~~~

同意, 所以應該番番去呢個topic?正題 - 大家對將來有咩計劃?

??有朋友打?, 叫我講嚇做?父母係咪咁就一世, 咩人生都冇晒, 我梗係話唔係啦!
[/quote]

有小朋友吾算無晒人生,只係生活會有好大既改變......

別墅

LilianLegend 寫道:
而家先至7weeks,未照得.
雖然近日真係好唔舒服,真係好磨人意志,但係生bb這事上我又對神好有信心,我同老公都為bb祈"行"禱,希望佢健康成長及將來緊隨主~~

hi LilianLegend

恭喜妳呀^______^記得要小心身體,放鬆心情,有野想分享可以上來搵我地架^____^
願主耶穌保守妳及妳的家人,特別是妳肚內的BB.

首頁

尾頁

跳至