興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

不如我都講下我哥在住院所見到既野

我哥前排病到cc下, 病情好危下, 佢入了大房訓, 晚上半夜, 見到有2個男人入房, 行到病人床邊講: 係呢個啦, 帶佢走啦, 跟住個晚, 個位病友就係c左

到第二晚, 個兩個男人又入房, 我二哥見到好驚, 見到佢地行近自己床, 又係咁講: 病佢走啦, 佢地講完, 我哥feel 到自己向上飄, 仲見到自己肉身訓在床上, 咁佢就同個兩個男人大聲講: 我唔想死住, 我爸媽好老架啦, 我走左佢地會好傷心, 我唔捨得佢地呀

咁突然間自己下降回床上, 原來上了天花板時, 傷口的痛苦係無晒, 全心好放鬆, 入回肉身後, 即時又再一次感受到傷口既痛, 和沈重既身軀, 好實在既感覺返晒黎, 個兩個男人已不在房內了, 但個晚後, 床隔離幾個病友都c了, 我哥不停講要換房, 因為實在太可怕

另外有一晚半夜, 佢又係見到成班小孩在大房內跑和笑, 佢肯定個d唔係人, 就同姑娘講想換房, 姑娘話佢眼花....., 到早上再同清潔亞姐講, 亞姐話, 個d細路成日出黎, 佢都見唔少, 仲叫佢同醫生講要求轉房, 醫生明架啦喎

vickyching817  恐怖  發表於 11-9-20 19:00
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

珍珠宮

mclam 發表於 11-9-17 14:55
你阿哥有冇講呢兩個男人係點樣架?!

有, 兩個男人帶帽和穿深色西裝, 但我哥只見到佢背影,看不到樣子 但聽到佢地冒聲是很滄老既

企鵝BABY  咁似深雪的一本小說內形容個死神樣既???  發表於 11-9-19 15:41
所有遇見,皆有因果

珍珠宮

mclam 發表於 11-9-17 14:55
你阿哥有冇講呢兩個男人係點樣架?!

兩個男人都穿深色西裝, 我哥只見佢背面所以睇唔到佢地個樣, 但是就聽到佢地把聲是很滄老下, 佢地有帶帽
所有遇見,皆有因果

首頁

尾頁

跳至