美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

我都入黎8下先. 你用左有咩功效丫? 分享下呀!!

原文章由 maysiupoon 於 22/11/2007 03:51 PM 發表
colax ex eye gel 非常好! 貴都值得!

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

Hi Helenjoe

除左你beauness, colex, 重有邊隻product good 呀?

原文章由 helenjoe 於 22/11/2007 05:20 PM 發表

hi...食神,

比條link你參考啦!

http://www.menard.com.hk/0505/index.html

如果你未用過menard, 建議你用beauness (原價$480/支, 160ml).

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

我想問下你地係收到一封信定係一張類似x'mas card的東西呀? 我掉左張x'mas card呀!! 死伙!!

原文章由 helenjoe 於 11/12/2007 12:57 PM 發表

係呀..我收到這封信, 因為要拎住封信才有優惠的.
但佢話可一次過買, 不限買幾多盒.

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

係呀, 我就係話果張咭呀! 我都係覺得佢無用, 咪掉左佢囉.

embellir club係咪唔同menard membership架? 我收唔到你講果封信. 唔通唔係個個member都有此優惠.

原文章由 helenjoe 於 12/12/2007 11:30 AM 發表

請問張咭係咪正方形, 黑色底加金色線條?
我都掉左, 無用.

我再收到係一封embellir club 的member 優惠信, 問過menard姐姐, 不限數量購買, 但出示此邀請信(正本)買, 只限一次優惠. ...

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

我都想買呢枝野比我老公敷係d暗粒暗蒼位. 好過敷我枝beauness麻.

原文章由 helenjoe 於 13/12/2007 11:08 PM 發表
QUOTE:
原文章由 2jmama 於 07-11-25 13:58 發表
有無sample比來試吓呀?
我有興趣lee隻呀.

問左姐姐無lee隻sample出呀. (終於成功post到圖片啦 ...

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

其實除了整損手或敷下暗蒼仔, 重可以點用呢?

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

我都唔敢講佢所有產品好好. 但除了beauness, colax, herb mask都唔錯呀! 但靈芝line的product就真係太"那利"啦.

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

我上個月係展銷會重點買左 x'mas set, herb mask同靈芝line的eye cream. 重拎左好多護膚品同化妝品sample試-->sample呢一點係幾happy架!!

即使有85折,全條靈芝line買都係afford唔起, 成$15,xxx. 點買呀?! 唔使呢個價錢, 都可以有其他好好的選擇. 其實去完展銷會之後諗返, 重點用佢的alpha product, 如beauness, colex, herb mask是幾好用. 下次我會買大枝colex同coleeye用.

原文章由 helenjoe 於 14/12/2007 03:14 PM 發表

同意 >> "靈芝line的product就真係太"那利"啦!"

baby_jkk,

你去買左未呀?

首頁

尾頁

跳至