影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

等我又去開黎睇下先,嘩!我手頭係線上追緊《On Air》、《沒有玫瑰的花店》及《命中註定我愛你》韓、日、台,依家又要追埋理套,語言混亂、劇情混亂。但心又太痕喎,你地講得太好睇勒!仔仔我又鍾意。

琥珀宮

睇左第一集,平平無奇,有少少悶添。

仔仔仍然好靚仔,但王傳一,唔得,見到佢個整得好凸出既鼻,感到好唔順眼,佢係《惡魔在身邊》時,雖然鼻係扁,但五官咁先配合到嘛,果時順眼好多,感覺比依家好得多,佢整得真太貪心勒。有個鏡頭,與仔仔拼埋一齊,明顯比左落去,仔仔既輪廓真係好好。

陳研希樣子好標青,笑起上黎有d似徐若瑄,佢演得唔錯,好自然下。

有人話理套好睇過《命中註定愛上你》,如果比第一集,理套輸哂。期待之後果d會有高潮,唔係就太浪費仔仔勒。

琥珀宮

我會堅持睇落去,第一集雖然係悶,但有仔仔頂住。陳研希好有明星相,我從來唔知道台灣有個咁既女藝人,佢出場時,企係酒店大堂,我係度諗,理個女仔好搶眼,果時冇諗過佢就係女主角。

如果小馬角色可以換成由言成旭演就好咯! 一山不能藏二虎,咁可能要改劇本囉。

原文章由 edentiffany 於 08-4-20 00:33 發表
到第3集之後會好睇好多
仔仔演技依然讚呀...
至於同命中比較....2套的劇種完全唔同,感覺都唔同
但對f4 fans嚟講......真係可以頂下癮
唯獨美中不足係少咗jerry
...

琥珀宮

我諗佢因為佢上鏡,加上表現不俗,所以好快擔正囉。仲未睇到佢似大S,遲d留意下先。

第一集未覺得,佢好小妹妹,或者要睇落去先感受到。

原文章由 上校車 於 08-4-20 10:54 發表
女主角陳妍希, 是在換換愛中, 做楊丞林的好朋友, 只是配角, 想不到, 這套已經擔正

佢幾有大S 的影子, 但演技尚需磨練

再睇落去, 你會覺得她跟仔仔好登對呢 ...

琥珀宮

睇《戰神》已經好覺,嚇左一跳,果時佢冇咁瘦,個鼻冇凸顯得咁緊要。

吳建豪單眼皮男。

原文章由 上校車 於 08-4-21 12:25 發表

唔講唔覺王傳一將個樣加過工, 我只覺得佢比以前更瘦
三個主角, 最搶戲是仔仔
吳建豪只屬客串, 但都好搶戲下

首頁

尾頁

跳至