跳至

首頁

尾頁

男爵府

2月bb既mami, 不如找一日帶埋bb出黎tea呀, 等佢地見下面, 我地又可以交流下心得,減下壓 ^^
你地有咩好地方提意下 !!

男爵府

shirlyannho
得得得 ^^

另外要找一到唔怕bb cry既, 可能會一個cry, 全部好似合唱團,cry,cry,cry

男爵府

我見到其他月份既BB都會約出黎,好羨慕呀!我地都約出黎見下啦!大家不如講下6月及7月份邊一日得...
6月27日(日): melodyy
7月3日(六): melodyy, gemini
7月4日(日): melodyy
7月11日(日):melodyy, gemini
可以add 在我後面,咁樣好似容易D

男爵府

我未知, 要睇下老公到時使唔使返工 ^^

原帖由 tiggerkitty 於 10-6-22 00:47 發表
想問下依家報名係單拖阿B,定拖埋老公?

男爵府

無問題, 你加番自己個名去你想要既日 子呀 ^^
個地方幾好呀, 貴唔貴呀 !!
原帖由 waikat903 於 10-6-21 23:50 發表
我都想參加得嗎?
有個場地可以參考下,有PARTY ROOM可以私人D,
地下又有軟墊,可以放BB瞓係度,
http://www.bravokidsland.com.hk/partyroom.php

男爵府

唔好意思, 星期六我要踢走個工人, 所以呢幾日會好忙, 夜d先會睇番你地既留言 !!

男爵府

我老公又肯黎, 不過only 星期六, 因為星期日要返工 !!

7月3日(六): melodyy(+老公), gemini (+老公), mayling, 卡卡媽, kwhyfung, kaka25, carcarb(PM), christy (PM),Kat

7月4日(日): melodyy(+老公), , mayling, 卡卡媽, kwhyfung, mameyan, carcarb, christy,bee, wkmak31,Kat,vivib(+老公)

7月11日(日):melodyy(+老公), , gemini, mayling, 卡卡媽, kwhyfung, mameyan, carcarb, christy,bee716rb, eeliz,Kat, vivib(+老公)

男爵府

可以, 你揀下睇下邊一日呀 !!
原帖由 tongmandy 於 10-6-24 11:37 發表
我係新加入架, 可以JOIN嗎?

7月3日(六): melodyy(+老公), gemini (+老公), mayling, 卡卡媽, kwhyfung, kaka25, carcarb(PM), christy (PM),Kat, Mandy

7月4日(日): melodyy(+老公), , mayling, 卡卡媽, kwhyfung, ...

男爵府

真係唔好意思, 因為星期六請走左個公主(工人), 依家好似搬新屋一樣, 重新整過間屋, 所以無時間上黎, 希望快d整好啦 ^^

男爵府

carcarb,
已pm左你, thanks ~~
因我未必有時間上黎, 你可直接打俾我呀 ^^

男爵府

真係唔好意思, 因為家姐有活動要我陪佢去, 今次出唔到, 真係好失望呀 ><, 希望下次有機會可以見下你地既bb啦 !! 大家既bb玩得開心d啦 !!

首頁

尾頁

跳至