自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

用開香港寛頻,但佢要收我$198,我樓下依兩日有街檔網上行,200m 收$148,十 TV 32個台
十 一個室內/室外wife, 再送一個尿袋,有冇jm 用開網上行,好用嗎。

carlychoy  可否pm你個網上行sale電話給我,讓我看看有沒有這個offer  發表於 13-10-6 10:00
一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

子爵府

引用:Ok穩定

原帖由 rony 於 13-10-05 發表
Ok穩定
thanks

子爵府

引用:甘平?我岩岩裝+要168+仲要安裝費280 +

原帖由 Wongyinheung 於 13-10-05 發表
甘平?我岩岩裝 要168 仲要安裝費280
佢要收我$280安裝費,但佢免費唔收我兩個月,月費。

子爵府

引用:Quote:原帖由+jo2901chan+於+13-10-05+發表

原帖由 yueyima 於 13-10-05 發表
今天香港寬頻打來要208
我一月到期,但我都決定轉網上行了。

子爵府

引用:Quote:原帖由+jo2901chan+於+13-10-05+發表

原帖由 Wongyinheung 於 13-10-05 發表
點解我無得免費嘅 係咪我住公屋所以吾同呢
佢話係自己佣金到賺小d.

子爵府

引用:甘平?我岩岩裝+要168+仲要安裝費280 +

甘平?我岩岩裝 要168 仲要安裝費280
咁妳安咗好唔好用?

子爵府

引用:我反而係用左N年網上行轉HK寬頻,網上行連w

原帖由 jlmaz 於 13-10-06 發表
我反而係用左N年網上行轉HK寬頻,網上行連wifi果個盒收我190先8mb!近半年也不穩定,而家轉去香港寬頻了

...
可能我新客,我同姐夫又同妳相返,我地用香都過10年了,姐夫就因為香港寛頻續約貴,我就又加上近期接收又係麻麻,加上唔想同香,為續約再糾纏了,廢事煩。

子爵府

原帖由 panda1985hk 於 13-10-06 發表
我個sales 無話送外置充電嘅
請問幾大?
5000m

子爵府

zona 發表於 13-10-8 03:19
網上行一定好過香港寛頻,仲要平咁多,唔駛諗轉台啦
Ok

子爵府

yanyan-mummy 發表於 13-10-8 20:04
幾好用~樓主你個plan 超平wo

首頁

尾頁

跳至