自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

想請問我用Google Translation用唔到,是否copy and paste? 佢話security原因,thank you!

大宅

想請教我揀左D貨物去shopping cart內,再check 時發現D貨分別在domestic item and overseas item, 有何不同呢?place order 會否combine 一起呢?thanks so much!

大宅

我星期日落order,今早收到,好快!

大宅

請問落order日時如何用discount coupon, 我找不到可以click的地方? thank you!
原帖由 wbrenda 於 10-11-5 16:51 發表
我重快, 2號落單, 明天到貨
因今次只訂leggings ﹠ 男裝"羽翁"

超快~

大宅

好快wo!有冇相同價錢睇下?

原帖由 wbrenda 於 10-11-6 11:54 發表
收到貨喇, 型同暖

大宅

想請問各位有冇試過用paypal付款?我試過2次都唔成功?

大宅

請問各位有經驗的媽咪,我click入coupon box 內,分2種coupon,每次我都只可以click用方格的coupon,不能用圓形格內的coupon,請問如何可以用到?是否total amount 有discount?(如10% or 15% of over w70000) thank you very much!

大宅

Thanks for your sharing!!
請問你說over w70000的coupon 是否要原價for 1個item 還是在這個seller 買到足夠數目就可以用呢?如何有最多discount?thanks!!
原帖由 ying_ma 於 10-11-17 17:32 發表

佢d coupon 分好多種,(如10% or 15% of over w70000)你個price要夠w70000先用到,而個price係唔計另+ or -w的數,係最頂的第一個數,有d coupon係要指定seller先用得,你click入detail會睇到,(double) coupon係可以同 ...

大宅

ying ma,

我用gstamp 抽的 1000w coupon唔識用! Can u show me how to use the 10% coupon plus the w1000 coupon together, million thanks!!

原帖由 ying_ma 於 10-11-26 16:21 發表
你地有無用gstamp抽coupon,原來用gstamp抽d coupon係可以同event 抽到d一齊用,例如用1 gstamp抽中1000w coupon, 如果product price w15800用event 10% coupon +抽中1000w coupon = w15,800 x 0.9 - w1,000 = w13,220 ...

大宅

明白灑!謝謝你!
原帖由 ying_ma 於 10-11-27 11:50 發表

你 click入 coupon box, then click the 10% coupon (your item price should be more than 15000won) and 同時 click w1000 coupon. Then just apply就得.用gstamp 抽到的 coupon係可以同其他coupon一齊用. 你留 ...

大宅

ying ma,thanks so much for your sharing, it's really a good way to save more money!!
原帖由 ying_ma 於 10-11-27 14:03 發表
其實如果買得多可以分開落單,先落1次單,留返d無用COUPON買的ITEMS,等多2日,抽多幾張COUPON先再ORDER,然後COMBINE SHIPPING,就可以平多d, 好似我星期四ORDER1次,SELLER覆星期一出貨,星期五再ORDER1次,這幾天再抽多幾 ...

大宅

ying ma,
我都想知幾多錢以上D quality 先好D?例如我通常買韓tee 好多時D shop 都係價錢較平,如何可找D 有size 分的 shop 呢? thx !!
原帖由 ying_ma 於 10-11-29 12:31 發表

唔好買d太平,如果local brand,質量會有保障,我自己就多數會買有size的衫

大宅

原帖由 ying_ma 於 11-1-28 17:32 發表

MITRA的wok最大28cm, AMIE的wok最大30cm,color係隋機,MITRA系列的手抦係比AMIE系列長,wok型都有唔同,AMIE系比較鍋d同輕好多,MITRA系列系重好多,同coating係厚d,我同事買咗1set"AMIE"24pan同30wok,之後佢媽媽話好好 ...

大宅

Ying Ma,
我想買隻兩柄深鍋來蚊食物,我見有Venn牌子但select不到,Do u have some recommendation(model no) Thanks so much!
原帖由 ying_ma 於 11-1-28 17:32 發表

MITRA的wok最大28cm, AMIE的wok最大30cm,color係隋機,MITRA系列的手抦係比AMIE系列長,wok型都有唔同,AMIE系比較鍋d同輕好多,MITRA系列系重好多,同coating係厚d,我同事買咗1set"AMIE"24pan同30wok,之後佢媽媽話好好 ...

大宅

請問各知唔知credit points 同mileage點用,我淨係知Gstamp可抽coupon!

大宅

Thanks so much!!
原帖由 ying_ma 於 11-2-2 14:45 發表

儲夠10000 Mileage可換gcash,夠50 credit point可升級做SVIP member,每月可receive1張1000 plus coupon,1張10% plus coupon及4張free return coupons,這些coupon可與抽到的coupon同時使用 ...

首頁

尾頁

跳至