使用意見

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

blackberry 發表於 17-10-3 12:10
從來對佢的po無興趣,扮病呃like
初初出咪支持下佢, 唔知佢真病定假病, 點知愈出愈多, 仲要撩是鬥非先係問題所在, 有病唔係大晒, 個個要寵佢而唔指正錯處, 等於害佢

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

blackberry 發表於 17-10-3 12:04
唔明點解終止左服務仲可以用,同埋所謂王國會長其實係乜身份,代表bk嗎?
我係芝心笨會員
...
唔係, 今朝個戶口仲用緊, 好似11點左右先封戶

翡翠宮

blackberry 發表於 17-10-3 12:17
咁會長呢?
我都想知, 有 王國會長 頭銜, 代表BK嗎?都唔知佢係乜水,
無啦啦叫人痴兒

翡翠宮

ning.. 發表於 17-10-3 12:27
一個網民(用戶名)在網上討論吧!根本不知由主來操作户口中
不是以真實姓名存在於網絡⋯一言不合就發聲明
...
香港有私隱條例, 如果商業機構未經會員同意, 比該會員個人資料交予第三方,
係咪已經觸犯條例??

翡翠宮

DoReMi媽媽 發表於 17-10-3 12:29
咪係囉,佢開聲叫人痴兒好哋哋,人哋正常回佢就話誹謗,BK越嚟越奇怪,奇人異事多得很 ...
理直氣壯嗰下先好嘢

DoReMi媽媽    發表於 17-10-3 12:40

翡翠宮

ning.. 發表於 17-10-3 12:43
還要知道國王會長的權限!!!
是否可取得~他認為有問題的會員之私隱?
...
權限?如果無經公司/機構同意,擅自拎會員個人資料,
係咪一樣觸犯法例?

翡翠宮

ning.. 發表於 17-10-3 12:50
誹謗不是刑事⋯交唔交出嚟睇網站。
如果係咁,算盜取嗎?

翡翠宮

ning.. 發表於 17-10-3 13:01
我唔敢肯定答你~只可以話係 涉嫌
以無罪推論~未經法官判案,我唔敢在此肯定地回答你。
點解要道歉? 道咩歉,我犯左咩法呢?我連堆英文講咩都唔知

翡翠宮

Charitymami 發表於 17-10-3 13:35
都幾恐佈
係咪教主個班? 佢哋好多都要求停戶, 之前有件仲跳晒掣爆粗做人肉炸彈
...

呢班應該係另一班不過當中有會員係重疊左,封完戶無限復活再玩,買張電話卡就得

翡翠宮

DoReMi媽媽 發表於 17-10-3 13:41
但係,我犯咗咩事?要俾人分屍?
睇唔順眼,唔洗任何原因㗎,我都係叫佢地唔好喺時政講咸濕嘢,守返版規咋嘛,
比人追左有無兩星期? 我都忘記了

翡翠宮

DoReMi媽媽 發表於 17-10-3 13:49
點解要喺時政講咸濕嘢?咪就係要證明佢哋喺BK橫行嘅能力囉,嗱,你BK放我入時政,我就玩嘢講咸濕,等你要搬 ...
係我累你比人咬,日日追住真係煩爆

翡翠宮

I9528 發表於 17-10-3 13:52
呢幾日,最最最令我心寒嘅,就係出自 2件事 : 1. 人地唔舒服,竟然拍手笑同咒人 ; 2. 响 bk ,竟然叫人做 ...
拍手嗰個, 以前都會點評我, 入影視版都會見到佢, 估唔到咁......

翡翠宮

Charitymami 發表於 17-10-3 14:04
係啦, 之前大力拍手都被禁言,
咁大個人咁低裝, 枉為人母
大力又唔同, 當時身份係版主嘛

首頁

尾頁

跳至