自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

如果樓主係為咗一個人作出咁樣的決定

我會恥笑你

我想當年在第二個網站(果時做緊超版)

比近半數版主圍都係咁

但最後得不到個網主信任才離開......
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原文章由 召藥師 於 08-9-10 11:06 PM 發表

我冇上bk個幾星期,發生咩事呀?
大臭B爸爸長老級黎架喎!貝貝冇咩事丫嘛?

都唔覺佢(貝貝)上來

但我估計到什麼事......
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

水晶宮

原文章由 貝貝 於 08-9-10 11:25 PM 發表
唔洗估...咪亂估...唔關我事...我少左上bk...係因為掛住上fb...與任何人同事冇關!! 明冇?? mouth:

菲卜我都有玩啦...

我都你唔係為咗咁樣而唔玩...

但你先生......

首頁

尾頁

跳至