自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我會向管理處投訴

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

就係你呢種好人, 寵左D壞人出黎, 一於投訴

伯爵府

回覆 生牛河 的帖子

大肚唔係大哂, 現在都攪成咁, 萬一遲d有 BB車, 我怕你連門口都難入. 叫管理處出信, 話佢影響消防條例, 叫佢執返D鞋入屋

伯爵府

你幢大廈有無管理公司?? 如果有就寫信何管理公司投訴啦, 黑字白字加相, 寫埋個限期比管理公司一定要跟。 口頭講...生完先理, 未又係不了了之....

首頁

尾頁

跳至