親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:暑假東京遊2016

8月東京2大2小,大家會住邊玩咩?

水晶宮

引用:1/8-10/8一家三口去東京、箱根,坐香草 +

原帖由 idaidang 於 16-01-16 發表
1/8-10/8一家三口去東京、箱根,坐香草
咁啱呀,大家都新年首爾,暑假東京

水晶宮

引用:回覆+crystal36+的帖子哥c拉,+正

原帖由 annsochan 於 16-01-20 發表
回覆 crystal36 的帖子

哥c拉, 正
我都hold佐歌C拉。comfort twin 包早餐。

水晶宮

引用:回覆+yuyu.c+的帖子妳喺邊度book+呀?+幾錢?

原帖由 annsochan 於 16-01-27 發表
回覆 yuyu.c 的帖子

妳喺邊度book 呀? 幾錢?
我官網hold可取消$138xxx -5晚。

水晶宮

引用:回覆+yuyu.c+的帖子有冇官網條+link+可以+s

原帖由 annsochan 於 16-01-29 發表

有冇官網條 link 可以 share呀
尼個

http://shinjuku.gracery.com/zh-hans/

水晶宮

引用:回覆+yuyu.c+的帖子吾該哂,+啱啱上去睇7,8+

吾該哂, 啱啱上去睇7,8 月好似 full 哂
唔係喎仲有喎,你check邊日?幾人?

水晶宮

引用:回覆+yuyu.c+的帖子預訂密碼,+係咪如果有就

預訂密碼, 係咪如果有就可以平d呢
唔洗入,佢下面已顯示所有優惠價錢。

水晶宮

引用:妳哋會搭乜嘢交通公具由機場去酒店呢

妳哋會搭乜嘢交通公具由機場去酒店呢
我夜機到成田,會睇定所有路線,驚有d會趕唔到,同埋會考慮包車,因我同朋友都係一拖一細去,仲要拖行李。

水晶宮

引用:Quote:原帖由+yuyu.c+於+16-01-27+發表我都

原帖由 idaidang 於 16-01-29 發表
我都係住哥c拉呀
其實,之前hold左世紀南悅&metropolitan ,但我去10日,世紀南悅冇自助洗衣,我放 ...
我同朋友去,comfort大d同埋都係各比一半錢,所以book大d果間。世紀南悅就近車站多d,所以想睇佢有冇promo先,歌c拉就新d,但行去車站都有段距離。

水晶宮

引用:回覆+yuyu.c+的帖子我諗緊搭+Keisei+Line+

原帖由 annsochan 於 16-01-30 發表

我諗緊搭 Keisei Line 定係 Narita Express
搭skyliner轉jr會快d,但拎住行李帶住細轉車我怕煩,nex就直到新宿,但時間長d。

水晶宮

引用:Quote:yuyu.c+發表於+16-1-29+00:54+尼個ht

原帖由 232 於 16-02-01 發表
呢間比唔比2大2小入住?
可以,12歲以下可以share bed。

水晶宮

引用:回覆+PAMELATSE+的帖子我同妳一樣,+13去,+1

原帖由 annsochan 於 16-01-22 發表
回覆 PAMELATSE 的帖子

我同妳一樣, 13去, 18 返
我剛剛hold埋世紀南悅,佢出佐promo仲平過我book 歌c拉,你可以睇吓。

水晶宮

引用:回覆+yuyu.c+的帖子幾錢一晚?

原帖由 annsochan 於 16-02-09 發表

幾錢一晚?
scenic twin room $26,568 包早。

水晶宮

引用:啱啱+check+咗+expedia,+5晚已經要+HK$10,5

原帖由 annsochan 於 16-02-10 發表
啱啱 check 咗 expedia, 5晚已經要 HK$10,5xx啦
邊間?我係官網book,可免費取消,入住先比錢。

水晶宮

引用:回覆+yuyu.c+的帖子係喎,+官網book+Souther

原帖由 annsochan 於 16-02-10 發表

係喎, 官網book Southern Tower King - Non Smoking仲有房, 不過要 117,720円/5晚, 貴 ...
歌c拉我鍾意佢新廁所又大,但新世紀南就方便d,所以我都唔知點,未決定到,我都想問吓住過既jm意見

水晶宮

引用:回覆+annsochan+的帖子各位,唔巧意思,+請問

原帖由 大妹姐 於 16-02-18 發表
回覆 annsochan 的帖子

各位,
即hotel gracery Shinjuku

水晶宮

引用:回覆+natalie_lee1010+的帖子我住5晚

原帖由 annsochan 於 16-02-21 發表
回覆 natalie_lee1010 的帖子

我住5晚
好多人揀歌斯拉,我仲未決定到住邊間

水晶宮

引用:回覆+yuyu.c+的帖子我之前鐘意住池袋,+今次

原帖由 annsochan 於 16-02-21 發表

我之前鐘意住池袋, 今次試吓新嘢
我係歌斯拉同世紀南悅唔知揀邊間好。

水晶宮

引用:想問埃航8月中2大2小,+午機去,+夜機返,+tot

原帖由 akak11724 於 16-02-25 發表
想問埃航8月中2大2小, 午機去, 夜機返, total $8200咁平? 經邊度買? 我剛CHECK官網7月尾2大1小, total都要$ ...
官網訂,因為出佐好耐啦,平飛都比人買曬,我係舊年10月買,8月中2大2小$7672,但當時我買都已經貴佐。

最平價錢係2大2小$6432,我遲佐幾個鐘就冇佐

水晶宮

引用:成田機場去新宿,+如果搭+skyliner係快,+但

原帖由 annsochan 於 16-02-29 發表
成田機場去新宿, 如果搭 skyliner係快, 但要喺上野轉車, 妳哋會吾會揀搭 Narita Express 呢 ...
我夜晚8點幾到,到時睇吓包車幾錢,唔包車就搭Nex。

首頁

尾頁

跳至