夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

個個男人出軌,都話係小三勾引架啦,點會認自己痕而走去揾小三,到事情爆煲,最好就揾老婆去收拾埋個殘局,自己好似唔關事咁架

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

soso1227 發表於 21-5-10 18:50
唔知係咪教育出左問題,好多香港女人一係唔喜歡sex,好似做愛純粹益左男人,一係淫婦咁,上Wechat 搵快餐 ...

仲有d女人覺得做愛只為生bb...所以如果生左bb就唔洗做愛,思想上係好奇怪

水晶宮

forrestchong 發表於 21-5-10 18:48
我睇到信息小三好多時都會話掛住佢 愛佢果d

佢兩個係一齊,這些msg好正常啦

你唔係會覺得係個小三痴住你老公,而你老公係被動定唔關事啊?講句衰d..邊個勾邊個先都未知

水晶宮

forrestchong 發表於 21-5-10 19:21
死佬講到好內疚 好有悔意 我真係心軟

其實若你選擇原諒,要接受個心永遠有條刺,會疑神疑鬼囉....

所以你問清楚自己啦...

事情已發生左,亦係事實,此刻怪責或鬧任何一方都係無意思...

水晶宮

勸你一句,你就算今次原諒C6...都請你唔好完全盲目相信佢。睇左你咁多頁嘅留言,jm講得啱,你唔願意面對現實,好似覺得C6係被小三勾引,又或者如果無這個小三,你C6就不會出軌。你男人就係清楚你弱點,知你會原諒,會信佢,所以就安心去玩,心知玩完都唔會有咩事...而你仲會幫手清埋個殘局。

首頁

尾頁

跳至