自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 emilylam 於 09-10-24 19:39 發表
同埋佢地覺得係我地屋企住有人照應,可以幫忙湊阿b~~

下??
有人照應.....咁咪即係指意你?
你一於叫佢去租酒店, 係酒店仲安全, 24小時有人接應, 作動仲有專人幫佢call車去醫院. 你都唔係24小時係屋企喇.

諗起女人生左仔個d惡露, 自己都頂唔順, 何況你c6, 真係"大吉利是" =.="

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 emilylam 於 09-10-24 19:41 發表
佢地d錢都唔夠租屋啦,而家租屋好貴啊..我試搵過啦,搵左好耐都無啊!over八千蚊租佢地唔會租.

佢要住邊區呀?
如果唔嫌遠住天水圍嘉湖囉, 都係6000左右, 個度又多大陸遊客, 同聲同氣實唔會悶.

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 constance0801 於 09-10-24 20:52 發表

無得租一個月嫁...最少都要半年.

係? 早排我住個屋苑收到酒店封信話有月租優惠, 都無留意係有條件添.

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 constance0801 於 09-10-24 21:12 發表

你係咪講嘉湖海逸酒店??
http://www.harbour-plaza.com/tc/news_detail.aspx?hotel_id=hprc§ion_id=news&subsection_id=promotion&record_id=821200955327

優惠價599 (1晚) 如果星期六、9月30日、10月2及25 ...

係海逸呀! 不過, 我記得單張係講月租, 仲話優惠我個屋苑,好似$6500左右, 但我無睇細節.
我有朋友都住緊個度套房都係$7500, 但唔知原來有min.囉

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 alik 於 09-10-25 00:52 發表
YWCA既酒店有坐月套餐:

http://hotel.ywca.org.hk/gb/AnneBlack/anne_Promotion.htm

呢個套餐幾好喎, 雖然過8000, 但係有好多增值服務.
不如樓主你貼2000+, 快快拎埋資料攪掂佢, 都算人至義盡架喇!

首頁

尾頁

跳至