親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:暑假東京遊2016

8月3家人,6大6小,頭3日gracery, 中間兩日迪士尼,最後兩日溫泉

男爵府

引用:14-25+July東京(Aisa+Mile換)14-19++池袋東

原帖由 gg825 於 16-01-19 發表
14-25 July東京(Aisa Mile換)

14-19 池袋東京大都會酒店 (已Book)
請問hilton book 左邊隻房幾錢呀?唔該!

男爵府

gg825 發表於 16-1-19 11:12
hilton book :Happy Magic Room
4 night HK$6,990.00 with Tax 不設退款
好抵呀, 我CHECK 過8月中, 2晚都已經差不多$5000, 但可取消, 不過我未BOOK, 你日子係幾時呀?

男爵府

引用:Quote:原帖由+cibewong+於+16-01-27+發表我

原帖由 idaidang 於 16-01-28 發表
去程可揀01:55或15:35,回程可揀10:25或21:05。
我喜歡玩盡d,所以揀01:55去,21:05返。
其實,你你上香草 ...
Me too!
2 Adult and 2 Kids
$87xx total

男爵府

引用:Quote:原帖由+hochiuwing+於+16-01-19+發表

原帖由 bb豬媽媽 於 16-01-29 發表
我book咗8月尾機票,但睇咗兩間酒店都未有得book,你上邊個網可以book到8月酒店
另外我要搵有3人房嘅酒店, ...
好多網都有gracery 同hilton tokyo bay book 喎,我喺expedia book 嘅

男爵府

引用:回覆+hochiuwing+的帖子我想訂7月5晚,+吾包

原帖由 annsochan 於 16-01-30 發表
回覆 hochiuwing 的帖子

我想訂7月5晚, 吾包早餐要112,290円
Gracery 我book 3晚twin (room only) $39xx, 幫朋友book 5晚$63xx

Hilton tokyo bay book 2 晚happy magic (room only) ¥50800

箱根溫泉未book, 有無好介紹?

男爵府

引用:回覆+hochiuwing+的帖子妳喺邊度訂?+都幾平

原帖由 annsochan 於 16-01-31 發表
回覆 hochiuwing 的帖子

妳喺邊度訂? 都幾平喎, 我訂5晚要$7,1xx呀
我喺expedia 用之前嘅9折code, citihotel,但而家好似expire左

男爵府

引用:Quote:hochiuwing+發表於+16-1-31+02:29+Gr

原帖由 232 於 16-02-01 發表
Hilton tokyo bay book 2 晚happy magic (room only) ¥50800

呢間邊度BOOK?
我喺expedia 用之前嘅9折code, citihotel,但而家好似expire左
未住過,唔知附近環境點呀,不過朋友住過,佢要encore的

男爵府

applekin 發表於 16-2-1 08:30
你好,我想問expid a 係唔係比credit card ? 定可以hold 住先
可以揀即時比CREDIT CARD, 又可以揀只用CREDIT CARD做GUARANTEE, 但去到先比錢

男爵府

引用:Quote:原帖由+hochiuwing+於+16-02-01+發表

原帖由 applekin 於 16-02-01 發表
你選邊種?
如果比credit card GUARANTEE,去到比日元一樣價?但GUARANTEE即係不會過數?

...
我揀左用信用咭即時付款,因我張東亞呢排簽賬有$200回贈,但如果你到酒店付款,佢會show比你睇幾多yen,到時比日元,跟到時匯率。

首頁

尾頁

跳至