自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

呢度冇人會知
擔心就去睇醫生驗啦,唔洗估估下
我女早兩日都驗左

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

雪影 發表於 20-4-5 17:28
私家醫生驗?幾錢?

私家醫生付款$300,不過唔係診所驗,佢只係負責俾個樽你,至於採樣、送樣本去政府胸肺科診所都係自己搞掂

珍珠宮

粉紅天空 發表於 20-4-7 20:54
係咪自己送樣本去驗?

係呀!要自己拎去,樣本都係自己採

珍珠宮

粉紅天空 發表於 20-4-8 09:04
想問下係咪樓下普通診所都得?定係要去特定診所?

我唔知係咪所有普通診所都有,不過我諗你先致電你想去嘅私家診所問下有冇得驗

樣本就送去政府指定診所

珍珠宮

bbdou 發表於 20-4-8 10:14
分享一個經驗,我仔3月中從德國返到香港,按照政府政策,無須強制檢疫,但我哋都自己留家不外出。幾日後, ...

去急症室真係好!其實真係最好去急症室,私家要自己取樣真心唔專業

珍珠宮

粉紅天空 發表於 20-4-8 10:09
謝謝,剛問左無呀,叫我自己去醫院佢應該都驚啦

好多私家都唔會想做

首頁

尾頁

跳至