美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

1.會唔會有機會野皮膚病/AIDS?
2.邊間平d?安全乾淨?
3.紋2個英文字仔(1.5"左右)係背脊/腳眼,邊個位無咁痛?
4.咁細個貴嗎?大約幾錢?
many tks!

大宅

都o岩,但我想知個約價先,心裡有數唔使俾人搵笨
原文章由 viennawong 於 08-7-7 17:47 發表
講真紋身呢d 野唔好貪平,佢收得你平,但紋到一塌糊塗,到時你喊都無用!!

大宅

oic...咁你有無紋過?

大宅

oh...thank you, but 有無人試過的呢?因為我覺得有經驗口碑信得過d
原文章由 ok_ok 於 08-7-7 19:39 發表
你可以試下去新奇紋身藝術社下價先,
地址:香港灣仔駱克道79號二樓
Tel.:2527 8908

大宅

頸椎位梗痛啦 所以我諗住紋係背部/腳眼對上,貪佢好肉d,款式類似栢芝的CCN,但我仲簡單同細d,就咁SA,係我同我老公&仔女的英文簡寫,所以唔會OUT又唔會後悔,最多見工/學校時貼塊膠布,諗好晒,但就怕貴&安全問題

原文章由 RebeccaChan 於 08-7-7 21:14 發表

我有friend成4幾年前紋,佢紋响頸後,大約3-4吋大,好似大約$700-800.唔記得.我諗而家唔可以呢個價.
佢地會開支新針同人紋.應刻乾淨.
邊個位無o甘痛?好睇個人,紋邊度都痛,我見住我friend紋,佢勁痛......
...

大宅

好多謝咁多位的意見,但我想知你地6299第一次見到有咩反應,會唔會唔like?

大宅

好多謝咁多位的意見,但我想知你地6299第一次見到有咩反應,會唔會唔like?

另外多年後會唔化左/變左綠色?好似d人紋眉咁?

大宅

愈紋愈多?唔痛咩?我激光脫毛都痛到標眼水呀 anyway,你系sz邊到紋?how much?
原文章由 heichunmum 於 08-7-8 17:48 發表
我响深圳紋佢地都係用外國嘅色料,至今幾年都無甩色,反而喺Ricky紋嗰個就一年未夠已經甩色~

我以前因為C6都有紋,而且佢係拉仔,所以佢阿爸阿媽都好怕佢,所以我都有些優勢,佢地見到我有紋身都無講乜野,而且我仲愈紋愈多~~ ...

[ 本文章最後由 a776170 於 08-7-8 18:26 編輯 ]

大宅

WHICH商場?間店咩名?你用開個C父又叫咩名?我想呢個星期上去,TKS!

原文章由 heichunmum 於 08-7-9 02:40 發表
紋身話唔痛就呃你,不過過左又唔記得左,我去SZ去白馬廣埸一個商場入面,不過我會指定師傅,男師傅出手快啲狠啲就快啲搞店,個老闆娘好好人,而且啲師傅個個都好專業,我以前個死佬都係那裡紋,(是他介紹我去)紋了成個背,仲將佢個背印了 ...

大宅

ok,你講個架步我知邊到,好,我等你紋完話我知 我都想我c6放假陪我上去,痛起上來可以meet佢
原文章由 heichunmum 於 08-7-10 00:57 發表
下,我真係唔知佢個名,其實我都想上去紋多個,那個商場在肯德基附近,二樓定三樓~~其實大陸啲地方我只係識行.但無記住個名~~

大宅

係味呢間呀?
http://www.szjltattoo.com/index.htm

大宅

ok...等你消息
原文章由 heichunmum 於 08-7-10 17:17 發表
唔係呢間,好似叫紋藝館咁上下,我唔信佢有網頁囉~~

大宅

我今日上過去東門呀,不過未紋,等你話我知邊個c父先,唔係一陣佢俾個新仔幫我紋味死 ,佢係3/f好似叫紋之藝圖,但我見2/f間龍鳳紋身好似好出名咁,你地又有無friend幫襯過呀?

大宅

會唔會係傷口發炎引起發燒呀?
原文章由 高比 於 08-7-11 18:08 發表

成個背一次紋, 可能會頂唔順發燒, 所以在HK, 一次叫你分幾次紋

大宅

我紋隻字仔唔使補色等呀?咁你地幫襯開個間貴唔貴架?如果我紋2只英文字仔應該唔會好貴呀?

原文章由 高比 於 08-7-11 18:31 發表

咁又應該唔關發炎事, 因我老公好鐘意紋身, 佢話我知, 最好唔好一次過紋太大幅, 同埋通常我都會等D焦無哂後睇睇要唔要再補補色!

大宅

嘩...好勁........痛呀?
原文章由 高比 於 08-7-11 23:43 發表

我紋果間唔知搬左去邊, 連個website都無埋, 但我好滿意, post d相你睇!
http://f20.yahoofs.com/hkblog/sl5DPAuBFQFOloVoPmJ3tSPm3Q--_7/blog/ap_20080711114028609.jpg.jpg?ib_____DDJpEPRDi
http://f20.yahoofs. ...

大宅

嘩,好一個親子活動 我c6問我如果第時仔女要紋到好似著左長袖衫咁得唔得,我唔反對loh,佢中意味得loh,最緊要佢唔使入政府工,又唔係入黑社會味得loh....我c6係保守的人覺得成身公仔就一定係黑社會/壞人 但我就覺得tattoo係可以好靚的,但我覺得有d圖按係會out的,唔可以亂紋,我見過有人紋左個勁ugly線條又差的得得b係手到,見到都想死mouth:mouth:" /> 但荊棘咁多年無out過,相信亦都唔會out,所以我會用荊棘紋SA呢2只字仔

原文章由 cherrytso 於 08-7-13 22:56 發表
我都好想紋啊....想腰後面紋個小圖案, 其實十幾年前都好想去, 但因為怕痛, 同埋一個女人走上去紋身嘅地方好似好怪咁, 所以先無去.....我老公幾廿年前嚮新奇紋嘅....問親佢痛唔痛, 佢都話唔記得....頂....依家有D好似 ...

大宅

GABE係味要book架?
原文章由 peekaboo2007 於 08-7-14 16:29 發表
我係尖沙咀光頭果個Gabe度紋,紋左五次, 真係會上癮......我覺得洗牙痛好多.

大宅

我都想知

大宅

原來有咁多媽咪都想紋身,咁我地使唔使約埋一日一起去紋? 講下笑喳,紋身係一生一世的,不能太草率的,但如果真係已經決定左的(好似我咁),咁又不妨約埋喎,橫掂我第一次都想搵人陪我壯下膽

首頁

尾頁

跳至