美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

i love xxxx??? 你叫佢紋呀 我c6就掉轉,c都話我紋佢又要紋(但佢係紀律部隊工作,始終唔係咁好,飯碗緊要)我味同佢講叫佢係pat pat紋無人見到,仲要紋隻”修羅”(日本的鬼頭圖案)咁味名副其實的屎忽鬼loh
原文章由 panmung 於 08-8-28 03:11 發表
我都好想紋呀...其實已經決定左會紋
我老公好衰ga!!我同佢我要紋身,紋呀仔個名,佢就話我做咩要紋,佢自己都有個紋身啦~~
佢仲話要紋都得,紋佢個名/ i love xxxx(又係佢個名)彩佢都傻!!
我唔理佢呀,諗住先斬後x(唔記得 ...

大宅

點呀,諗好點紋未呀?
原文章由 阿藍2006 於 08-8-28 16:38 發表
其實我仲諗緊點紋好呀??
我諗住紋我地一家三口個名,但唔知點紋.....

大宅

of coz no la,我會同佢講紋身係一生一世的事(同埋除左靚之外最好有紀念意義的),媽咪唔想你大個後悔,等你大個(最好過左25歲)思想成熟d先決定,到時我一定支持你,你到時唔溓我out的,我陪埋你去都得tim
原文章由 yvomak 於 08-9-4 10:01 發表
我個仔(15歲)見到我紋身又話要紋, 如果係你會唔會帶佢去紋呀?

大宅

你同佢講:係架,世事難料,但如果你到左25歲就唔同咁講法架啦,個責任到時係你到,如果你第日後悔唯有怪自己啦,如果我而家俾你紋,第日你後悔就會怪亞媽做咩唔提你唔阻止你,怨我一世架

[ 本文章最後由 a776170 於 08-9-5 07:52 編輯 ]

大宅

要紋身就真係預左痛,但呢種痛點都值得&靚過早2日頭版d學生哥係手到界個”灰”&”死”字loh,你話如果呢個係tattoo,等佢地大個又點會唔後悔?

大宅

好...終於到左last min要出發啦,心情緊張+興奮 ,手心出汗,心跳加快, 番來話俾大家知效果如何

大宅

搞掂,可能我個圖得4cm大,所以一d都唔痛,好靚好開心

大宅

影就影左,但無左個software放唔到上網,但過2日去我99到用佢部機影可以即刻放上來,等到星期六啦
原文章由 vanessahiu 於 08-9-9 18:39 發表
a776170,

恭喜哂.紋得靚靚真開心 有無相可以睇下呀,我同c6都想去搵brenda紋呀~~

大宅

梗係無加錢落麻醉啦,個圖咁細都要$200咁貴,我個tattoo先$600喳,我無睇表,因為太緊張,連抖氣都唔敢大力,所以brenda話我幾好,鮪都無鮪過,成個過程我估紋左10-15mins啦
原文章由 LeeAnnMama 於 08-9-10 14:02 發表

HI,恭喜你呀紋得靚又滿意~!!
我想問下咁你有無加錢落麻醉呀??
成個過程炆左幾耐呀?
唔該晒你先~

大宅

自己design所以覺得好靚 我都覺得紋身係會上引的,我已經計劃緊係d鬼鼠位紋多個又係2”大小的蛇杖標誌來記念我死左的婆婆(我錫佢多過錫我媽十倍)初步計劃紋係手錶面個d位,見”重大人物”:;pppp: 都可以用隻表姐下佢loh
原文章由 cherrytso 於 08-9-10 19:55 發表

恭喜晒妳啊 !!!! 終於攪掂啦.....靚唔靚呀 !!!! 影咗相 post 上黎睇吓啊 !!!

死啦....我又心思思想去紋多個啊 !!今次想紋嚮腳眼位上少少.....我嚮 brenda 個網頁度見到個五線譜嘅圖案, 覺得都幾靚, 想趁冬天前去 ...

[ 本文章最後由 a776170 於 08-9-11 11:17 編輯 ]

大宅

原來咁多mami係brenda到紋過架,可能始終女紋身c比較少,而且佢間店舖唔似d爛仔竇,吸引到我地呢d良家婦女

大宅

咁出街會唔會多左d死人咸濕佬望你個胸呀?我又有諗過紋過脣印 係t-shirt領位低少少(約隱約現咁)但我就係怕d死佬想gup野所以唔敢紋個個位
原文章由 頭痛的媽媽 於 08-9-12 18:23 發表
我想問問.你紋個間係邊度,因我想紋多條腳鍊好耐La.我二十歲鬆D個時係TST個間〝藝之X”紋左隻蠍子係胸前,好靚架 .因個度個師父係男人同雜DD.所以聽到到你地話有女師父我即刻又身痕La請問個到 貴唔貴 ...

大宅

http://www.flickr.com/photos/24022103@N04/2852203689/

http://www.flickr.com/photos/240 ... 101/in/photostream/

大宅

http://www.flickr.com/photos/24022103@N04/2852203689/

http://www.flickr.com/photos/240 ... 101/in/photostream/

大宅

我咩都無搽,因為呢幾日都係陪亞仔係仁安渡過,佢燒到105.5度,我已經身心疲倦,無理過個tattoo

大宅

無事啦,我個仔同我個tattoo都好番晒

大宅

????????????????????????????????????????????????????

大宅

???????????????

大宅

?????????????????????????

大宅

係呀,branda話腰位比較痛架,同埋你個圖對於你黎講其實算大loh

首頁

尾頁

跳至