影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

環保接龍勳章

回覆:李家鼎:當我低B 施明贈言:知足最好

好想知泳豪生日後思琦同佢同房的證據

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

珊瑚宮

環保接龍勳章

回覆 nintendo 的帖子

對方點衰,都唔駛將咁多野揚晒出黎<<< AGREE. 所以ck好有問題

小詠  在CK 立埸佢覺得多年受了妥屈, 而家仲比李家圍插, 才會咁做  發表於 11-7-11 12:36

珊瑚宮

環保接龍勳章

回覆 BabyChristy 的帖子

可能就係嬲佢唔識寫佢個名, 所以不和. wakakaka

珊瑚宮

環保接龍勳章

imlcc 發表於 11-7-11 11:17
男家衰衰哋都叫做住九龍塘,D樓唔平,亦都有錢供對仔去外國讀書,重有請工人,喺咪真係窮到要CK貼?? 我唔係好 ...
你咁講又係喎... 我家都尚算小康, 但因為要供樓, 養祖父母, 我父母都供唔到我去外國讀書呀. 都無可能請工人....
你咁講又會知李家唔係無錢喎..

珊瑚宮

環保接龍勳章

回覆 藍田譚C奶 的帖子

咁又係...佢衰又衰在話到好似自己養晒成頭家咁. 個男人唔成熟唔想同佢做人世, 幾咁閒, 分開好啱.
不過吹到咁大, 養晒成頭家. 佢大哥話仲打緊官司(漏水), 佢作大, 好易check啫. 如果唔係咁就係ck這個人, 一向係到住但係無理過人, 無so過人地, 連d家事都唔多知; 現在想抽水, 點知捉左蟲.
思琦會否開始唔講野?? 因為佢知d故仔唔知點駁架喇...

珊瑚宮

環保接龍勳章

http://hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?iss_id=20110711&sec_id=462&art_id=15419189&av_id=15420331

分手狂爆壓力瘡
思琦懶理新歡欠債

佢搞咩...點解好似俾人落左降頭咁?

珊瑚宮

環保接龍勳章

回覆 citty 的帖子

俾仔迷到迷頭迷腦

珊瑚宮

環保接龍勳章

小詠 在CK 立埸佢覺得多年受了妥屈, 而家仲比李家圍插, 才會咁做 發表於 1 分鐘前

所以在李家立場佢覺得自己對人好左咁多年, 當正佢新抱, 而家俾人屈得好慘, 才會咁做.

都話公說公有理, 婆說婆有理. 睇你信邊位

caramelpudding  agree hahaha  發表於 11-7-11 13:04

珊瑚宮

環保接龍勳章

~仔仔媽咪~ 發表於 11-7-11 13:18
有好多時真係R頭唔明點解仲有咁多人唔明點解李家仲响樹鬧爆CK...

人地家人根本唔係鬧佢同豪仔分手,而係鬧 ...
咪就係囉. 話人蝦佢一個女人. 你話如果你鄰居係一個八婆, 佢屈你日日按佢門鐘, 仲要周圍講, 你話你全家係咪好嬲呀... 唔通因為佢係女人就唔理佢呀. 你睇下bk大把人話人地屈佢拉家俬或俾人屈會幾咁嬲先至得架. 幾多人為左同事/鄰居/親人/親戚而火爆, 不忍心被屈. 都會嬲到氣谷.

~仔仔媽咪~  如果我隔離屋屈我日日按佢門鐘,仲要周圍講,我都會忍唔住口問佢:癲夠未?  發表於 11-7-11 15:35

珊瑚宮

環保接龍勳章

回覆:crystalpui 的帖子

有養狗就會明一走果曰就一定帶d狗走。為狗而搬,人地覺係傻的都大有人在!

首頁

尾頁

跳至