興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

醫生未到, 等我入黎say 個 hi 先! HI hi !
原帖由 FA8866 於 09-8-25 16:53 發表

係呀,我地好大愛架,係吹水友入面,有病人,有醫生,有病人扮醫生....
呢度絕無殘疾歧視.只須諗起或食藥前後有野想講,都可在此留言.24小時有專人守候[但唔包係咪院友] ...

大宅

我估唔係中毒, 不過可能已經上左癮.........第日工人無落潔而亮, 你可能會頂癮得好辛苦, 所以.......醫生呀))))) 快d幫下佢先 .
原帖由 sillything 於 09-8-26 01:55 發表
介意再比我打多個尖麻?春"挑"
激死我!原來食咗三年潔宜亮,係我有病定太太有病呀?救命呀,有冇人話比我知會唔會慢性中毒。

大宅

乜唔係因為見你嚴重d先比你打尖嗎?
原帖由 Osb 於 09-8-26 12:43 發表

嘻嘻, 柯記人見人愛, 睇病都可以打尖.
維尼媽, I U

大宅

加油! 努力!
原帖由 FA8866 於 09-8-26 23:40 發表

想生BB.

大宅

我有時都以為自已無架 .
原帖由 Siuchoi 於 09-8-28 14:15 發表
我冇病, 但可唔可以入黎坐下呀.....

大宅

呢d野經常發生在我家, 尤其"大仔" 成日都搵唔到野. 唔知點解全屋只得我一個知d野放係那處. 咁你工人算係o.k., 起碼無駁咀.
原帖由 hinhinmummy 於 09-8-28 13:26 發表
qqqqq

搭返你係果邊問我的問題
事願, 我今朝話佢, 阿仔阿女用完d 野, 全部同我放晒係個書櫃其中的一架, 你放得企理我都算呀, 佢又吾係wor, 總之就好似d 危樓甘, 見到野就pat 入去, 再見又pat , 我今朝係櫃就搵到d ...

大宅

好威風呀! 警車 ???? 佢睇來好ENJOY wor
原帖由 sweetcouple 於 09-8-29 09:39 發表

佢對脾仔FIT左好多LA...

大宅

佢地做正經野時係唔會用架, 其他野/ 其他時間可能叻過你同我. 只好train亞女獨立d........工人始終係有一日離開, 亞女呢d年紀可以開始獨立 la. 我亞女/仔都train 緊, 好彩依家重聽我點, 過兩年佢地可能唔采我呢.:cry:
原帖由 hinhinmummy 於 09-8-28 15:49 發表

唉, 甘佢係乖既, 即係蠢, 我都知佢無駁咀已經好好, 後尾call 老公, 叫佢今晚吾好gut 個工人甘多, 呵, 我驚佢pat炮吾撈.......

d 細既又無手尾, 個大的又吾用腦...... ...

大宅

可唔可以揀 : 軟, 硬, 矽, 泥, 馬, 援, 柯, 魚, ..... a-z亦得. ( 病發中)
原帖由 ellawyc 於 09-8-31 19:04 發表

柯記同我玩填充題? :lol
個x我暫時諗到可以係...
a. 花
b. 戇
c. 蛋
d. 痴
唔知我有冇估中咁呢....? :lol

P.S. 我星期五搬啦喂~~

首頁

尾頁

跳至