跳至

首頁

尾頁

大宅

必朱,

恭喜晒....雖然今次歲半生日會ko b join 唔到.., 兩歲生日會一定要參加...

原帖由 必朱 於 09-3-24 16:11 發表
係喎 ! 諗住今日去睇架, 又唔記得添 ! 明天覆你 !
不過而家間嘢都加咗好多 森永大仔 $156 , 原本2月仲係買緊 $136 架 !

2歲 party 我未必參加到呀 !
如果早啲開,可能都仲得, 因我又有任務在身呀 !
預產 ...

大宅

豬小B笑起上嚟好鬼得意呀...好好笑容

原帖由 fatyuen 於 09-4-9 00:42 發表
我好鍾意豬小b個笑容呀!!
佢好鍾意笑~ 笑得好甜呢!
daddy mammy一定俾佢冧到暈呀!!

大宅

Hi 928 mami,

BK0708 2歲生日會[溫馨家庭照]比賽-- 歡迎所有 BK 媽媽投票!!!

唔該可唔可以幫吓手呀, 請投 KoB 一票....No. 39

Thankyou

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2369502&pid=35283776&page=1&extra=page%3D1#pid35283776

大宅

多謝支持~~

原帖由 焯霖媽媽 於 09-6-24 10:43 發表

HI KOB媽. 我投左啦.

大宅

你地定咗邊日開928 2歲生日會呀...

大宅

必朱,

乖d 啦...小心身體呀~~ 唔好周圍走啦

我前年都真係大住個肚行bb 展, 我自己就唔怕, 反而你地怕咗我...haha

原帖由 必朱 於 09-8-3 12:52 發表
唔會去啦 !
太多人呀 !
我而家擔心緊, 生日PARTY 都去唔到 !
因 醫生 話有機會早產 , 要我唔好郁咁多 !
要一個坐唔定架人, 唔好走黎走去, 直頭係酷刑 !

...

大宅

唔洗客氣, KoB爸都覺得妳熟口熟面......
我都已經盡晒力call d friend vote KoB 一族....對手太強真係好強, 點夠一家四口玩...
原帖由 必朱 於 09-8-3 14:09 發表
咁又真係周圍啲人怕咗我多啲 ! 如果唔係昨日又點駛到KOB 爸幫我夾壽司 !
我仲以為你會拎到家庭照奘添 ! 對手太強 !

大宅

恭喜..恭喜!!

原帖由 fatyuen 於 09-8-6 23:33 發表
我個細B喺"天鵝"陪伴下出左世喇~ 必朱! 你要加油呀~

大宅

祝 928 bb 生日快樂, 快高長大...最重要聽mami 講

大宅

恭喜晒呀必朱, 好好坐月啦...一定要乖D 呀

大宅

小心d呀..依排真係好多人都仲咗諾夭克病毒~~希望細佬快d好番

原帖由 必朱 於 10-1-4 18:13 發表
話說上回細佬仔肚疴, 間間醫院都爆, 咁入咗那打素, 入院時佢已經表明驗咗冇諾夭克同輪狀, 點知佢地都安排埋同一間病房, 我已經覺唔妥, 但啲護士話冇問題, 咁就住咗1晚, 第2日即出院結果...........
細佬佬出院第2日 ...

首頁

尾頁

跳至