跳至

首頁
45678...9

尾頁

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 jenny媽媽 於 08-6-15 02:25 發表

你要我講真呀....超靚仔囉.... 俾唔到kiss佢呀..

你同亞女就好o拉...可以近距離接觸!!!

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 jenny媽媽 於 08-6-15 02:25 發表

你要我講真呀....超靚仔囉.... 俾唔到kiss佢呀..

你同亞女就好o拉...可以近距離接觸

伯爵府

原文章由 julieann 於 08-6-15 02:33 發表

費事同d無知既人嘈啦, 加上c6係警察, 我都唔想佢麻煩架嘛...人地無做d咩咪算囉, 如果果個人有進一步, 我諗我點拉極c6佢都唔放過佢呀....

忍得咪忍o下囉!有事起來警察重麻煩過街外人!!!

伯爵府

原文章由 jenny媽媽 於 08-6-15 02:47 發表

係呀...所以佢每次打俾我我就會話點呀劉德華有咩事呀咁o架..人地唔知真係以為我識劉華呀

伯爵府

原文章由 jenny媽媽 於 08-6-15 02:49 發表

係呀...佢係男人都呷醋o架..正醋呈o黎o架

佢緊你咪會囉!!!

伯爵府

原文章由 jenny媽媽 於 08-6-15 02:54 發表
係呢..題外話呀,,你地老公有冇試過o係你地面前做過d野係另你覺得佢好man好有型o架

有!平時得我鬧佢...佢一鬧到我出唔到聲.就覺佢好man

伯爵府

原文章由 julieann 於 08-6-15 02:58 發表

其實依家個身型同未生果時一樣架咋....我都有120磅架....唔輕架! 我大肚果時150磅架.

我陀3個都重成60磅 ...好彩現在都唔似生o左3個

伯爵府

原文章由 jenny媽媽 於 08-6-15 03:01 發表

哈哈唔係呢d呀..而係佢做1d野另到你覺得佢好man好型o個d呀

哈哈...唸唔到天!!!

伯爵府

伯爵府

原文章由 julieann 於 08-6-15 17:49 發表
hihi

冇出街??我啱啱放工返來..c6今日返中...今晚得我同3個女食飯.你呢!?你c6今日返咩?

伯爵府

原文章由 julieann 於 08-6-15 18:39 發表

我c6今日都返中呀, 晏晝去左ifc買左d baby food比阿仔tea time食, 之後我媽咪出左街wet, 依家得返我同阿仔係屋企, 阿仔又訓左...依家勁悶呀! 分分鐘今晚得我地兩仔"拿"係屋企...我媽可能夜d先返 ...

亞仔除o左食baby food有冇親手煮dfood 比佢食??

伯爵府

我份工溤紅都要返...冇計要養3件

伯爵府

嘩!!亞仔好似大食o左d...應該冇問題啩!最緊要佢長肉同d便便ok就得....(因為我3個係女冇o甘大食)

伯爵府

你有冇煮d菜比亞仔食!?淨係比"菜幹"當牙仔餅比佢"渣"住食我以前成日都煮比d女食

伯爵府

原文章由 jenny媽媽 於 08-6-15 19:07 發表
hi~各位我番黎喇....好彩今日冇落雨啫...

返來啦!!好冇玩呀??但我要出街返來再傾.....

伯爵府

HI!!今晚咁"清淨"????

伯爵府

原文章由 julieann 於 08-6-15 19:25 發表
同埋呢, 除左0700之後佢再訓2-3個鐘之外, 晏晝佢又訓兩次, 其實佢依家9個月仲洗唔洗佢訓咁多晏覺呀? 因為有時晏晝佢掛住玩唔願訓, 我會迫佢訓架....其實係咪可以等佢玩累左自己訓, 好過迫佢訓呀?? ...

我d女亞b個時 係等佢自己覺得眼訓便隨佢訓唔訓!!但起ma都有一個晏晝覺,因為佢地開始大相對就訓得少d..但晚上一要固定一個時間訓.(要習慣早訓)

伯爵府

唔知bk 係咪shorto左好難入來..又好難posrt??

伯爵府

juieann:你c6返味??今晚係咪得亞仔同你??我c6未返...d女訓哂!!!樂得清淨

伯爵府

原文章由 jenny媽媽 於 08-6-15 19:37 發表

係呀...係超開心tim呀...我可以近距離攬住劉華影相

jenny媽 係邊呀????咁你亞女知唔知今日發生咩事.... 亞女係咪好開心呢!?

首頁
45678...9

尾頁

跳至