跳至

首頁

尾頁

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 julieann 於 08-6-16 23:13 發表
各位, 我返黎喇

講起踢波, 我c6又係好鍾意踢, 不過調左黎打鼓嶺之後就無喇, 因為d腳全部都調晒唔同地方, 好難約齊人.

返來喇!亞仔見到你6299有冇認人呀??

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 julieann 於 08-6-16 23:27 發表

無呀, 都唔知點解佢對個個都唔會點認人架, warm up左之後個個抱都得架...不過抱耐左就要搵媽咪囉

我地都係一個月先返6299度食飯, 對上果次仲要幾個月先返, 阿仔warm up一陣就對住佢地笑架喇, 所以629 ...

咁咪好囉唔洗咁"困身"行開一陣間都得

伯爵府

原文章由 elkykit 於 08-6-16 23:37 發表
BK真係慢到火都嚟呀

ME TOO

伯爵府

原文章由 julieann 於 08-6-16 23:27 發表

無呀, 都唔知點解佢對個個都唔會點認人架, warm up左之後個個抱都得架...不過抱耐左就要搵媽咪囉

我地都係一個月先返6299度食飯, 對上果次仲要幾個月先返, 阿仔warm up一陣就對住佢地笑架喇, 所以629 ...

你C6有幾多弟妹?亞B咁Q咪錫到"燶"

伯爵府

原文章由 elkykit 於 08-6-16 23:45 發表

妳C6自動自覺出聲話走咪好囉...我見'婆媳關係'D mami 成日為呢d嘢嘈交架...

我C6都係!一食飽等我洗完碗就叫走,前後都唔洗2個鍾....

伯爵府

原文章由 mayho1119 於 08-6-16 23:58 發表

我老公明日後日放假,今晚佢揍左阿仔番來.......
阿仔上個星期6打四合一針,打到隻手擘仔腫左,她心痛呀

亞仔唔係跟你地住???亞仔而家有冇野呀!!有冇發燒???

伯爵府

原文章由 julieann 於 08-6-17 00:08 發表

但我睇婆媳關係好多人都為呢d野嘈...都唔知點解?

係囉!都唔知點解唔好話返99到返亞媽到都會幚吓手做呀!話哂都有份食做吓唔洗C,,點唔LIKE始終都係C6亞媽....你估真係過門都係客咩!!

伯爵府

原文章由 julieann 於 08-6-17 00:19 發表

我都好鍾意c6放孖day, 可以陪我多d嘛~

各位mami...你地生完dC6會攞幾多日假陪你地!!我生3個次次C6都放足1個月假

伯爵府

原文章由 elkykit 於 08-6-17 00:27 發表

佢都好鍚妳喎 咁佢有無陪妳入產房呀??

冇播...佢話驚喎! 佢唔係錫我係佢有"著口"放大假:;pppp:

伯爵府

原文章由 julieann 於 08-6-17 00:35 發表

我c6有陪我入產房架 我係政府生既, 所以開到7度先入得黎....之後佢一直睇住我生...到生完佢sms話佢好感動, 辛苦晒我幫佢生左個BB, 我愛你. 我睇完係張床喊左出黎呀. 我真係好感動呀. ...

我C6有你C6一半幾好!!!你呢D先係SWEET!!!

伯爵府

原文章由 mayho1119 於 08-6-17 00:36 發表

其實佢揍仔仲叻個我.....當時佢陪我坐月(佢都放左三個月假),係佢幫阿仔沖涼,餵奶,洗bb衫,洗奶樽..... ,我話明唔敢幫阿仔沖涼,直至阿仔四個月先夠膽 ....有時我攞唔到假,都係佢揍阿仔去打針..... ...

你C6係"絕世好爸"我C6起ma等D女成一歲先夠旦同佢地沖涼.初初都唔夠旦抱d女...洗奶樽佢以經抱o左來做

伯爵府

原文章由 jenny媽媽 於 08-6-17 00:57 發表

唔好話你啦我都係呀...o係瑪嘉烈生想住一等/二等房都冇呀激死
生第1胎時D姑娘既態度仲差到不得了呀生第2胎時就好D喇

我好d生3個都住2等房起ma唔洗咁嘈...

伯爵府

原文章由 babymilkmilk 於 08-6-17 01:00 發表

我C6無入產房,因為我全身麻醉,推出手術室,姑娘叫C6影,點知C6呆左,我媽咪以為C6感動到呆左,點知一望女女先知女女塊面有攤黑印,好似胎記咁,之後成家係度 ,之後C6喊住話千萬不可以話我知,比我見到女女!!到我醒 ...

咁個時咪旦心死!!應該個攤黑色野而家冇O左...應該係挾佢出來令到佢咁

伯爵府

原文章由 julieann 於 08-6-17 01:13 發表

係呀係呀~ 講得岩呀....不過我就可能比較另類, 我一返工之後, d朋友同事問我生仔痛唔痛, 辛唔辛苦, 我竟然答唔痛唔辛苦.... 不過講真, 原來生仔真係無我想像中咁痛咁辛苦架...我係咪傻架? ...

可能你好好生有d頭尾唔洗1個鍾就生o左...我生亞大痛o左我成20個鍾(痛到想死)生亞三仲慘痛o左12個鍾先話要開刀

伯爵府

原文章由 elkykit 於 08-6-17 01:32 發表

係咪架??唔好'握'我喎.....我又好想生,但有時一諗到...一有又話要抽血又話要驗東驗西,我就好驚,我又係超怕痛嗰D呢架...就算睇牙醫都要爭扎妳耐架 ...

唔痛就呃你!!!當亞b係你個肚到一日一日長大.又係個肚到踢你非常滿足..好其待佢出世個日....痛唔痛已經其次

伯爵府

原文章由 elkykit 於 08-6-17 01:55 發表

我mami生我時痛咗廿幾個鐘呀...我係第一個! 佢話當時痛到佢話想喺個窗度跳咗落去算喎...跟住又話以後唔生...點知 生咗3個

ME TOO

伯爵府

明天要早起聽晚再傾,

伯爵府

HI~好辛苦先入到來!!!

伯爵府

我見今晚咁靜去o左"婆媳關係"到睇...好多都話唔鍾意返6299到食飯...我新年到而家都未見過我99...我都唔係好鐘意返99到,全因為我初初嫁c6時佢對我不好...我嬲到而現在.

首頁

尾頁

跳至