影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

原文章由 小詹 於 07-7-3 15:51 發表
ISYC,

新版OVER#1000post要開新帖了,我們在等你:lol

Isyc:

我等著你回來,我等著你回來.
留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

珍珠宮

原文章由 mame_susanne 於 07-7-3 18:39 發表
monmonpupu,
比你幅大頭笑c我...個樣好"矇"呀

mame_susanne:

你離線都講到嘢嘅.

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

珍珠宮

原文章由 edentiffany 於 07-7-3 19:02 發表
大家變咗小學生
不過快咗喎:)

我不嬲都唔慢架,新都有新好,但以前出邊傾開的topics沒咗啦,因為無樓主維持,都係搭下搭下咀.

我地依家駛唔駛點人數呀????
(大家變咗小學生)

珍珠宮

[quote]原文章由 cky05 於 07-7-3 19:22 發表
nz,
要點點人數先得囉, 都唔知邊個係度唔個唔係度?-( ?-( ?-(

cky05係度
nz

珍珠宮

原文章由 小詹 於 07-7-3 19:32 發表
大家煲緊咩劇呀?
好無聊

仲煲緊'時效警察' 1,幾o.k.

珍珠宮

原文章由 小詹 於 07-7-3 19:46 發表

nz,

有冇睇悲歌?

尋日去咗街,今日唔記得錄.
聽日記得錄架啦.:loveliness:

珍珠宮

原文章由 bb2005 於 07-7-3 21:52 發表
點解煲組會......

都好難解釋俾你聽,要等isyc返黎開'新屋'至掂.

首頁

尾頁

跳至