跳至

首頁
12345...13

尾頁

大宅

報到呀... 我老公係警察...守灣仔... 有個剛1歲女女... 我係在職媽咪...住九龍區... 真係好... 有呢個會可以識到多0的朋友... 小朋友又可以一齊玩呀...

大宅

原文章由 eviza_snow 於 08-5-28 07:02 發表
報到,哈哈
我c6係消防,守hk區,有1女7歲,現在陀緊第2胎10weeks.

恭喜晒呀... 陀得辛苦嘛...? 我個時陀住個女嘔足10個月呀... 唸起都仲驚架....

大宅

原文章由 eviza_snow 於 08-5-28 07:02 發表
報到,哈哈
我c6係消防,守hk區,有1女7歲,現在陀緊第2胎10weeks.

恭喜晒呀... 陀得辛苦嘛?

大宅

原文章由 LING0601 於 08-5-28 14:24 發表
hihi大家好.... 我又黎報到
我C6做懲教, 我係一個在職媽咪
而家有個未出世既B仔 17weeks啦

好多大緊肚0既公務員太太喎...

大宅

原文章由 eviza_snow 於 08-5-29 07:01 發表

嘩,d post甘快架,原來有甘多公務員太太

豬媽: 大女陀住時都有嘔,但呢胎嘔得仲勁...超辛苦,因為甘我仲狂喊左幾次,真係好慘,唔知仲要捱幾奈

d post真係去得好快呀...
嘔真係好辛苦... 加油呀... 生個肥肥白白0既bb就咩都值得架...

大宅

原文章由 y.y.y 於 08-5-28 23:31 發表
HELLO!我老公都係警察,住德褔,都幾好住架,不過初初搬黎就有D唔慣,因五點幾地鐵開車就好嘈,但而家...

hihi
我都係住德福架... 我初初去睇個陣... 老公都想揀向地鐵個面.. 因為可以有高層... 我死都吾肯... 知會好嘈... 而家向公園就好好多... 係朝早8點到有人耍太極先會有少少嘈...
不過街市要行遠0的就最吾好...

大宅

原文章由 vkk 於 08-5-28 19:03 發表

我老公都係灣仔唔知識唔識你老公???

真係有可能會識喎...

大宅

原文章由 毛B 於 08-5-29 10:56 發表
哇d post去得好快, 快到睇唔切, 睇得切都唔多記得之前d post o既內容添......真係老喇

me2 me2....

大宅

原文章由 jenny媽媽 於 08-5-29 17:41 發表
嘩~真係去得好快啵!同埋真係有好多太太報名啵!咁不如我地真係搵1日出o黎搞個大食會囉~好冇呀大家有冇意見呀

yeah.........好呀好呀.... 有得玩有得食就最0岩架喇....

大宅

原文章由 julieann 於 08-5-30 02:13 發表

我老公真係咩都講, 次次收工返到屋企, 之後就會主動講佢今日做左d咩, 有時又講下佢拉左d咩, d人點點點....我呢d無知婦孺又鍾意聽喎, 攪到佢覺得我係佢fans, 所以佢就好鍾意講! ...

0的post好快呀... 睇都睇吾切tim...
Julieann...我c6一樣架... 好鐘意講比我聽公司0的0野... 我都係要做fans架...

大宅

原文章由 julieann 於 08-5-30 00:54 發表

真架, 無厄你, 我唔識post相呀, 你可以去我個blog睇.
http://hk.myblog.yahoo.com/wallace-bubu/article?mid=393 , 雖然話唔係自己樓, 都唔洗攪成咁丫, 點解真係唔為下一手住客著想架. ...

Julieann,
嘩...又真係好dirty喎....

大宅

原文章由 TVb08 於 08-5-30 02:19 發表

有攞假,過10日就會黎陪我,係 boy 呀

恭喜晒呀... 好好保重呀... 坐月坐得好... 身體都會好...

大宅

原文章由 毛B 於 08-5-30 10:29 發表
mouth: 哇, 無上黎一日就有咁多post.....追唔切添.......

tvb08
恭喜哂呀, 祝你生日肥肥白白健康b.

請問各會員....我地呢個板搬左去邊呢, 我唔係好識搵, 我只係係返 "夫婦情感" 入面搵咋, 有無太太/媽 ...

我係王國媽媽媽會 再入其他媽媽會度搵架...

大宅

原文章由 毛B 於 08-5-30 10:29 發表
mouth: 哇, 無上黎一日就有咁多post.....追唔切添.......

tvb08
恭喜哂呀, 祝你生日肥肥白白健康b.

請問各會員....我地呢個板搬左去邊呢, 我唔係好識搵, 我只係係返 "夫婦情感" 入面搵咋, 有無太太/媽 ...

更正 - 先入 王國媽媽會 > 其 他 > 其他親子社群 >

吾知又無0的簡單0的0既方法呢 ??

大宅

原文章由 毛B 於 08-5-30 10:48 發表
明白哂, 終於都搵到喇, 仲見到埋之前我地果個 "有無警察太太" 呢個topic添, 唔該哂, 多謝, 多謝幫忙呀~~~~~~

傻啦... 吾使客氣啦... 而家大家都係會友丫嘛...

大宅

原文章由 julieann 於 08-5-30 13:18 發表
穎穎豬媽, mon0307,

原來大部份c6都鍾意返屋企講自己工作上既野, 哈哈~ 不過又真係幾好聽, 可能因為我地唔識既關係啦~

可能就係因為我地吾識...佢地先咪講得開心囉...佢點講都得...我地無得駁丫嘛....

大宅

原文章由 elkykit 於 08-5-30 14:41 發表

我老公同妳老公同隊架,我哋以後可以交換'行程',咁佢吔咪無得作反囉 今年遊船河妳會唔會去呀?

elkyit ,mayho119

哈哈... 0甘橋你地兩個0既老公同隊... 如果比佢地知道... 你地而家識0既... 吾知佢地會點呢...

大宅

原文章由 elkykit 於 08-5-30 15:03 發表

當場唔好比佢哋知啦,佢兩個夾口供去作反咪幤

無錯無錯....

大宅

DEL..................

[ 本文章最後由 穎穎豬媽 於 08-5-30 15:52 編輯 ]

大宅

回覆 #158 ChristieMing 的文章

bk name........hb部門(地區).........住址
ChristieMing.......警察(上水)............葵蓉
穎穎豬媽.............警察(灣仔)............德福(1個女1歲)

首頁
12345...13

尾頁

跳至