論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家努力啦... 都仲有好工人架....
我家姐姐第二個約喇... 到而家樣樣都好好...
我女一出世就由佢湊,佢比我還要緊張及用心...佢知請佢為我工作,要用好多錢,樣樣都會幫我慳,情願行遠0的都吾係超市買...如我同老公晚上不回家吃飯,叫佢不用煮飯...但佢都因為知我要帶飯返工...會煮飯及炒蛋比我可以帶飯...因為我同佢講過...係公司叫外賣好貴又吾好食...為人均真...吾貪心...誠實...就算打爛隻spoon...都一定會話我知及say sorry...絕無黑面... 笑容可掬...連我0的隣居都讚不絕口... 最感動係... 佢話女女快兩歲...出年返學...佢可以湊多個... 叫我快0的生... 佢好鐘意小朋友...

大宅

我都覺得自己係中0左六合彩架....
吟日我同姐姐講... 我真係覺得自己好好彩... 我個家有你幫手... 我好放心... 姐姐好開心... 佢話我都好好彩架...你地都當我一家人0甘... 呢度係我第二個家... 我一定會用心做的...

大宅

原文章由 joeywongmy 於 08-11-23 09:34 發表
我個姐姐黎左兩日
暫時都好ok呀
今日同佢去印尼舖頭
叫佢買d咖啡、麵
佢猛話好貴,又話話飲水得勒
唔洗飲咖啡
最後買左10包撈麵比佢($15)
佢仲話佢以前買只係1蚊1包
(我心諗我買包出前一丁都要$3-4)
佢真係好鬼慳:igiv ...

同我姐姐初0黎0既時候一樣呀... 好0既開始呀...

首頁

尾頁

跳至