時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢位潘生又係乜人?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

wong2323  政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台  發表於 19-8-25 13:16

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

tester5 發表於 19-8-25 09:23
職業,應該無分貴賤。警察都係打份工,職責所在幫林鄭執手尾。上次捉個的士司機,過失扭斷人條頸殺人,都 ...

Sorry喎,我討厭暴徒,但不會鼓吹欺凌佢地嘅仔女~

BTW, 暴徒使用暴力,差人當然要要使用武力對付啦,我支持喎

Mnbvcxdsa    發表於 19-8-25 11:03
piklam1    發表於 19-8-25 10:12

侯爵府

tester5 發表於 19-8-25 09:37
警察係維持社會秩序,點會是錯?用更多暴力都一定啱架。
而且,我都好反對針對警察家屬的攻擊。錯晒焦點。 ...

你講得岩呀,係呀,差人使用武力對付暴徒,以維持社會秩序係岩ga(emoji)(emoji)(emoji)

我重点都岩呀,千萬別鼓吹校園欺凌呀,個位潘生真教壞學生~

侯爵府

choc_choc 發表於 19-8-25 09:52
父母教小朋友遠離黑社會仔女,有咩問題?

甘又係,要遠離暴徒,但唔係欺凌暴徒的子女,你明白嗎?

首頁

尾頁

跳至