自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

各位早, 多謝各位關心.
呢舊野. 下面係墊左份舊contract. 我心都係估可能同約有關咁. 或者佢希望可順順行利完左個約掛. 但以防萬一, 我都想知清楚. 但又吾想打草驚蛇, 所以post上黎問上各位囉. 今早有朋友話比左佢工人睇, 話係應該係廟求返黎既野, 意思你好似我地保平安, 吾好掛住屋企咁既野wor...
如果係咁.. 我個心就定d啦.

我暫時吾會直接問佢住, 我會搵個機會...

anyways.. 好感謝大家既關心呀...

感動....

6299daside  無樹就好!  發表於 11-4-28 13:33

子爵府

好媽媽勳章

再一次多謝大家關心.

我吾驚佢攪我, 最怕佢整我個女姐. 做左人呀媽, 為左個女. 咩都吾怕. 佢攪我女. 我同c過呀. 我會提高警覺架啦. 希望順順利利等佢完約. 我就轉工人.. 佢越做越懶咁..

等呀女大個. 我一定一定吾要工人呀!!!!

35C9  希望樓主一家開開心心, 平平安安啦.  發表於 11-4-28 16:05

子爵府

好媽媽勳章

真係無計, 有bb係佢手上. 我好多時敢怒不敢言. 唯有好言相告. 佢吾係特別差, 亦吾係特別好. 但係家傭版,好得人驚既都仲大把.. 可能我既case低處未算低.

今次發現呢d神怪野. 日後要加陪留意.

好耐之前. 有位會員, 99都中降, 仲嘔釘... 呢d野..真係要留意留意.

我會定期檢查佢櫃同架啦. 雖然咁做吾係咁好.. 但我都要保障我一家人架...

子爵府

好媽媽勳章

我屋企係by 神既. 我老公話佢地d野 整吾到我地.
我都吾係好驚佢整到我地. 我係驚佢立心不良囉.

子爵府

好媽媽勳章

re: 係咪侵犯左人既私隱.?

你可能講係. 但我亦講可以吾係. d野係佢既. 但間屋係我既. 我有權知道佢放左d咩係我屋企. 而佢第一日入黎. 我都講明. 有需要佢要比我檢查佢d野. 出明/返黎我都可能要睇袋.

正如, 大定入disney. 都要比人睇帶左咩入場啦.

但, 多謝你提醒

子爵府

好媽媽勳章

回覆 郭夫人 的帖子

吾開, 開左會欄. 我會搵機會問佢.

首頁

尾頁

跳至