興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

chloey888 發表於 14-3-12 15:39
我個fd同佢bf一齊9年,仲同居7年,近日發現男方有小三,逼佢揀;㸃知男方話我個fd先係第三者,出面果個已經 ...
同居7年都可以係小三??
個男人都好勁...個大既仲勁..12年~~~

柏仔媽咪  我估12年嗰個唔係一齊住真係好易比個男嘅呃到!  發表於 14-3-13 17:43

男爵府

追左個幾鐘....終於睇哂~~~~~

男爵府

badguy333 發表於 14-3-13 19:57
講真佢為人係點大家清楚,誰是誰非你都無理由係呢個時間黎大吵大鬧,仲要講到自己岩哂,當啲人係盲架,全屋 ...

我當時同媽媽講:你弟婦可以攞視后啦 <----SORRY ..笑左

個幾鐘後當無事發生自己爬返起身....<---咪好瘀囉~~無人理佢

男爵府

同 EX 攪緊結婚...婚妙相都影好..搵緊酒樓..搵緊樓搬....
點知EX 車禍走左....
過左兩日我去醫院探同車禍既朋友 , EX 家姊 打比我叫我聽下 EX 電話會唔會有咩口訊(因為當年聽口訊係要用PW..得我有 呢個PW)........如果有..叫我覆佢D朋友..EX 已經走左..
點知比我聽到一個女人既留言" 我好愛你...你返黎啦........"
之後我先知..個夜佢地去飲酒..EX 係同一個疑似小三既物體一齊去..
到去大酒店個日....我已事先講明...如果我係大酒店見到個個疑似小三既物體..我唔會比面任何人...唔好怪我要個女人走....點知疑似小三既物體真係有出現...我要EX 既 堂妹及堂細佬個D 趕個女人走......我連香都唔比個女人上....

liaosee  唉,好傷!  發表於 14-3-21 14:26
sfmeow  可能只係個女人暗戀你ex  發表於 14-3-15 12:37

男爵府

引用:幾親兄弟細個+(十幾歲)++話因好奇攪埋左。+

原帖由 Bubblegumbb 於 14-03-15 發表
幾親兄弟細個 (十幾歲) 話因好奇攪埋左。 跟住長大後各自結婚生仔。 其中有到頭黎都係基。 同老婆離婚。 ( ...
幾兄弟攪埋一齊???

男爵府

回覆:身邊有冇發生啲只有睇戲先會發生既事

努力每日一追

男爵府

唔怪得頭先係"自由" 搵唔到~~~
原來搬左係 "志趣"~~

男爵府

引用:我講一個真人真事, 當事人已不在人世架啦我