網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

ikw 發表於 17-5-18 17:21
謝謝你的link , 我買唔到小狗, 買佐韓夫人 RMB99 玩下
我都係見RMB99買個玩吓, 等收貨中.
綽盈媽咪 ;-)

男爵府

玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

ifcsir 發表於 17-5-21 09:41
有溫度殺茵?

綽盈媽咪 ;-)

男爵府

ikw 發表於 17-5-21 23:18
回覆 綽盈媽咪 的帖子

收到了貨, 今日試過吸, 吸到一d 塵, 但唔知係唔係塵蟎, 因未用過其他牌子冇得比較. ...

吸出來塵蟎應該是白色粉狀的
綽盈媽咪 ;-)

男爵府

ikw 發表於 17-5-21 23:18
回覆 綽盈媽咪 的帖子

收到了貨, 今日試過吸, 吸到一d 塵, 但唔知係唔係塵蟎, 因未用過其他牌子冇得比較. ...

取了貨即刻試了, 部機(韓夫人)都冇鬼用, 吸力弱到死, 見有jm放相是用小狗吸好多塵蟎

綽盈媽咪 ;-)

男爵府

Eisenach 發表於 17-5-23 16:42
咩 apps

買唔到

更新 2017-5-22 - 2017-5-23 2日有效

小狗家用手持式紫外线除螨仪床上床铺杀菌机除螨虫吸尘器D-607【包邮】
【在售价】299.00元
【券后价】149.00元
【下单链接】http://c.b1wt.com/h.hT2F3W?cv=KXTgZF2oXK3
-----------------
复制这条信息,¥KXTgZF2oXK3¥ ,打开【手机淘宝】即可查看
剛見到有優惠卷150元, 不過有效期是23/6(今天)
綽盈媽咪 ;-)

男爵府

日落 發表於 17-5-22 18:26
我都收到小狗試玩左,暫時好似幾好!
另想問我持續開5-8就會熱,可能係熱風位。
請問你地通常耐會停,我會 ...
你是用小狗邊款機?
綽盈媽咪 ;-)

首頁

尾頁

跳至