自由講場

跳至

首頁

尾頁

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

係呀,雖然用左符號,睇上去真係唔算粗口,但係大家一眼就睇出係咩意思。

如果唔係真係極度憤怒下打出依d字(我自己點都唔會,只係體諒人都有情緒),而係當玩咁句句回覆都故意咁做,實在令人反感,亦有辱自己人格,敬希各位會員留意唔好加不必要符號係字詞中間令人有不必要聯想,更加唔好有不雅字眼。我身為版主只可以修改有問題字眼或刪除回覆或主題,但如果大臣或管理員見到殺無赦時就唔好入埋我數。
盡我一己之力,發放正能量!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 揚莉煒媽咪 於 09-3-26 07:19 PM 發表
召藥師版主
平時我講野都幾不雅
會唔會鎖我架

鎖都唔係我鎖,我只係可以修改及刪除,再加埋pm當事人提醒一下要注意之違規事項。
我同其他版主都冇可能全部topics都睇勻哂,好彩我睇到咪出聲囉,其餘就要睇有冇人舉報,太過份時大臣就會插手。
盡我一己之力,發放正能量!

首頁

尾頁

跳至