自由講場

跳至

首頁

尾頁

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 Leomummy 於 09-7-19 02:42 PM 發表

唔驚唔驚﹗標題唔係吖嘛不過唔知阿墨魚會唔會自己搬去喇

咁咪即係離題囉?
盡我一己之力,發放正能量!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 wendykaka 於 09-7-19 04:07 PM 發表

好多人恨做架, 以為好威卦.

如果有能之士肯出來頂左佢,我立即唔撈又點話

超級版主

原帖由 鵝老太 於 09-7-19 04:21 PM 發表
叫國王俾人工啦

就算有人工,依份工都唔易做,自問未夠本事喇

超級版主

原帖由 鵝老太 於 09-7-19 04:27 PM 發表
有人工逗,受下氣都話睇 份上
家下做義工仲要俾人說三道四

睇錢份上嘅話,我情願去賣包或耕田囉,我鍾意自己一個係背後默默耕耘,捱窮唔係問題。

首頁

尾頁

跳至