跳至

首頁

尾頁

大宅

琴日真係好開心,一次過識到o甘多得意B!

恩翹眼大大係標準靚女,好羨慕
ying ying熱情主動又好好笑容係親善大使
謙謙就係'順德人'個個都跟好乖
仲有巨b朗朗靚仔又重手,好cute,哥哥又乖又聽話
kaker同銘淳有型靚仔,喜喜拖實佢地隻手唔放
& 蟲b都好好肉地,蟲媽唔駛擔心

仲有末出世已見過面既倬霆,Cheryl,Adrian,巧翹等等,見番大家真係好開心,仲有其他好多得意bb... 都好高興可以見面

期待下一次既gathering再聚!

大宅

原帖由 MamaJ. 於 10-7-11 17:21 發表
I'm so sorry 呀,今日突然有要事趕唔切嚟個party ~>.

MamaJ

你黎唔到真可惜呀! 琴日大家都玩得好開心.

因為琴日都meet到40人既min. charge,可以退番$俾你,你send 番bank a/c no.俾我過番俾你.

大宅

我已經emai o左最update既contact list俾大家,方便大家聯絡,收唔到既mami話我知喇!

大宅

原帖由 Karengkl 於 10-7-12 16:43 發表
收到喇...唔該喜喜媽..但係你有冇用FB...因為我用FB多..可以方便聯絡之餘...又可以得睇下喜喜D相

銘淳媽,我pm o左我FB俾你!

大宅

原帖由 MamaJ. 於 10-7-13 08:06 發表
Carcarb, thanks. 我 pm 咗俾你。 真係非常非常抱歉!

見到個個媽媽BB都玩得咁開心我都流哂口水!記住如果不久嘅將來再有 gathering, 一定要預埋我同阿囝呀~

...

收唔到你pm,pls resend.

大宅

原帖由 HeiHeiLo 於 10-7-13 11:29 發表
Hihi, carcarb,
Sorry for LATE reply....I am so busy recently and didn't come online for a long time....thus has missed your message to pay and can't join the event.

It's happy to see photos of all ...

never mind, cu next gathering!

大宅

原帖由 jrbaby 於 10-7-14 10:49 發表
我之前好忙, 好耐冇上黎, 我諗我miss左你地個gathering ar... 幾時會再有呀? >.

真係好耐冇見,你囡囡好似你呀!

冇記錯,係o米同我阿b一樣219出世o架?

大宅

原帖由 jrbaby 於 10-7-14 12:05 發表
You have so good a memory.... 我阿b都係19號同世, 同埋, 個個都話佢似我呀.....

你女女似邊個多d呀? 你老公?

幾時再約出黎呀? 上次你地去左邊呀? 一定好好玩....

...

因為暫時得你囡囡都係219,所以特別記得囉! 你囡囡好似copy出黎o甘超似你呀!

我囡囡眼眉+眼似我老公,面形似我,但一眼望落去都係似老公多d

我地去o左尖東富豪食tea buffet,都唔錯,好好玩.

大宅

原帖由 jrbaby 於 10-7-14 13:21 發表
你開刀定順產呀? 邊間醫院呀?

我係廣華, 順產唔到, 痛左48個鐘, 最後開刀....

其實佢輪廓似我, 所以睇落好似我, 但nose nose and mouth mouth 其實似我老公.

不過有一樣野好奇怪, 我同老公都係雙眼皮, 但阿b係 ...

我仁安半麻開刀,超快手,開刀10mins阿b已經出世.

你好慘,痛o左o甘耐先開刀,你半麻or全麻?點解生唔到,度數唔夠?

可能bb仲細個雙眼皮未出黎,我囡囡係雙眼皮,但要發嬲/驚既時侯先現出黎,平時係單

大宅

原帖由 jrbaby 於 10-7-15 14:28 發表
係呀... 開刀超快架, 果十幾分鐘同果48個鐘比, 真係呢.... 不過個經驗都好難忘... 老公陪左我最痛既4個鐘.... 都好好feel.... hehe...

我係半麻架... 我一來度數未到, 二來盤骨唔夠大, 浪費我的心機同體力, 激氣. ...

你囡囡出世幾重? 4個月磅又幾重?

我隻喜喜出世7磅4,4個月先得13磅4,算係輕磅b.

大宅

原帖由 tiggerkitty 於 10-7-15 15:46 發表
証囝同喜喜出世時差不多7磅3

係呀,出世3.3kg,我去健康院睇個表先知原來=7磅4,唔係7磅3

同埋你果時住仁安係o米5/F?我好似見過你,唔知係 o米餵奶房見過?

大宅

原帖由 jrbaby 於 10-7-15 15:57 發表
我阿b細隻過你呀... 出世7磅, 4個半月有14磅多dd. 女仔差唔多啦...同埋, 睇相, 你阿b都好好睇, ok喎... 你食邊隻奶粉???

喜喜只係得個面豬登,個身好瘦o架,食飽奶先有少少肚腩仔,食奶前個肚係平!

佢食固力果,你食邊隻?

大宅

原帖由 tiggerkitty 於 10-7-15 16:47 發表
我住5/F,我諗得我出院個日見到面,因為証証17號出世,21號出院,喜喜就19號出世,你開刀既話,我諗21號至餵喜喜?

啱啱最後一餐,比個大陸媽批到証証個頭頂,我嬲到爆,佢唔好意思都冇句~~

...

唔係呀,我20號1400已經去o左餵奶喇,係啦,d 大陸婆都爭d批到我喜喜個頭,好在我隻手頂住先冇事! 佢地粗魯到死,講野又大聲.

大宅

原帖由 zero530 於 10-7-15 17:12 發表

我個女...就係因為佢d頭髮企起, 我先卷晒夾住佢 :p

我囡囡d頭髮都係樹起晒,我幫佢夾髮/戴頭cool,可能佢太鍾意自己本身個造型,佢會好快扯走d夾/頭cool,原全唔理痛唔痛,搞到我唔敢再整佢個頭.

首頁

尾頁

跳至