跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

say個hello先

男爵府

joeywongmy 發表於 11-7-6 17:08
攪活動都好呀
我7月20日之後就放一個月假
大家有無興趣約上黎我屋企整下cookie、去會所游下水咁?

Joey, ok呀但要weekend先得

男爵府

joeywongmy 發表於 11-7-7 20:42
辛苦左成年
終於可以休息下
我12-13/7帶隊去廣州
唔係眼紅你,呢2個地方照熱,記得帶防曬&傘,唔係返黎時呀仔唔認得你,做咩媽咪黑左咁多

男爵府

yoyowin 發表於 11-7-8 09:25
Hi Joey,

去澳門, 我地都plan緊.

我地都係岩岩去完Ocean Park,熱到呢,對住個山同海都冇風,真係成個summer唔使去.
e+都係玩游水好d,我小朋友可以玩2個鍾,我地一家3口黑到呢....haha

男爵府

呢個summer咁arrange
我小朋友一三五返playgroup
星期二四可以睇一隻dvd同做d kumon cut& paste,maze & colouring,真係一本kumon同我cut cut cut
星期六學游水
星期日自己去游水
我隻仔真係太鍾意游水

男爵府

回覆 a9602066 的帖子

細b應該冇問題,佢不嬲都唔shy,我係facebook見到細b果張drawing好靚呀,Adrian好似冇咩天份,佢draw親都好輕手,好lingt又好快走開.

男爵府

回覆 cissychan123 的帖子

唔係,我小朋友講野比較慢,所以都甩甩該該咁

男爵府

回覆 tantanmama 的帖子

唔使回港証,要帶id card & passport

tantanmama  Thank you. 今日交表申請護照同ID card, 希望趕得切8月頭去澳門.  發表於 11-7-15 09:35

男爵府

回覆 a9602066 的帖子

細b真係劃得好靚呀又colourful.
我都想搵d drawing course比 Adrian 學下,返正二四都得閒

男爵府

回覆 MM1031 的帖子

Hi,好耐冇見啦,你對twin點呀,黎緊係邊到返學呀

男爵府

回覆 MM1031 的帖子

我地會做大B呀.之前唔係聽你講你對twin係 kln t 迦南咩?,e+去左第2間.

男爵府

Joeff 發表於 11-7-25 22:36
嘩,乜响度見到咁多舊朋友

Hihi,我係第2個topic見到你d post真係好感動呀,你講果個ec其實係我office附近,我都想去睇,但又驚比佢話mouth:

男爵府

Joeff咁你掂未呀

男爵府

Joeff 發表於 11-8-1 13:08
回覆 bunbuncoco 的帖子

我個囡嗰陣好好彩考到SC做細囡,不過依家都好頭痕,佢無讀過PN,入到去實追到氣咳 ...

我地e+做大仔呀,女仔叻過男仔好多,我仔係shy boymouth:mouth:" />mouth:" />,
ok,咁到時你比我啦,學左學後,我會寫信話K1時轉返.

男爵府

chillio 發表於 11-8-10 17:54
回覆 chillio 的帖子

佢9月1先開學,前排身體唔好,所以少活動呀! 細B呢?幾時開學呀? ...

,
咁你Adrian冇事呀ma,快d好返出黎玩啦,Adrian係未KM K1呀,好叻仔呀
同埋我想問上次你仔仔係未係九龍城剪頭髮有隻馬馬坐呀,我想帶我個Adrian去呀,原本剪開果間i痴在線呀由$79加到$129mouth:mouth:" />

Thanks

男爵府

chillio 發表於 11-8-13 16:19

我去果間响獅子石道近太子道果邊, $88, 剪得ok嘅

ok, thanks 等我去揾下先.

男爵府

chillio 發表於 11-8-13 16:24

佢係9月1號返km k1, 不過我好擔心佢追唔到, 因為km n1已經好深但我隻仔 ...

or到都時佢pick up得好快呢,we never knows

男爵府

joeywongmy 發表於 11-8-14 17:02
上次帶個仔去自己剪開個間剪
點知收我$128
激死

係呀,嬲到我呢,佢由$78加到$88再加到98再再加到$128真係勁嬲呀,唔會再去啦,呢個剪頭髮幫我地2公婆剪開架,好覺得自己好似條水魚呀

男爵府

lamn 發表於 11-8-14 23:08
我自己幫個仔剪

唔得呀,我c6專等去買交剪幫我仔剪,嘩剪到成個大6仔咁呀

男爵府

回覆 flv33 的帖子

我今個week開始叫佢自己食,食魚就自己食好快手,重叫我多d多d,一到果婉飯就mouth:重叫我餵佢,我話你大個仔自己食啦,佢就話唔好啦,媽咪餵我啦.

flv33  飽la~  發表於 11-8-20 09:29

首頁

尾頁

跳至