美容扮靚

跳至

首頁
12345...12

尾頁

伯爵府

原文章由 maggiew 於 08-5-26 14:41 發表
Hi, all....

SUPPORT.....just share experience...

I have one question about the ecosway Master card, if I buy $100 product, how many RP can I get?

maggiew,

係...just expierience, 只是有某人針對我的.

係每$100在公司買野, 有1cvp入你a/c的.
3cvp 可換1rp.

伯爵府

原文章由 maggiew 於 08-5-26 17:27 發表

Thank you... that means buying $100 using the eCosway credit card can get 1 RP + 1 CVP...

If I use this credit card a other shops, for each $200, I can get 1 CVP, am I right?

對...不在公司消費, 滿2百, 有1cvp, 4百, 2cvp.

在公司, 滿1百, 你戶口有1rp, 用埋公司信用卡, 有1cvp.
cvp可以上網輸入你戶口no. 和password就看到了.

伯爵府

原文章由 meyonw 於 08-5-26 19:11 發表
唔好意思! 我見話topic之前比人block咗, 後來睇番先知原來bbdou已答了我的問題, thank you.

好似衛生巾又有促銷!26/5開始.

hi 昨天剛去tst門巿, 促銷的護墊賣晒.
最後買左3包日用m巾.

原來staff話, 今次促銷護墊, 日or夜用m巾係舊版, 賣完唔會再有, 會不再出. 已有新版取替了...但新版要用rp買.

[ 本文章最後由 helenjoe 於 08-5-27 12:30 編輯 ]

伯爵府

原文章由 Pretty2036 於 08-5-26 22:55 發表
冇公司credit card, 係咪冇cvp??cvp=0?

係呀....所以, 我當時都申請埋公司白金master card.

伯爵府

各位威友,

剛剛星期一我去左門巿想買新產品"女性香水", 原來還有上架, 即沒有得賣住.

伯爵府

原文章由 食神 於 08-5-30 10:13 發表

我未用過舊款唔係好清楚呀 mouth:
舊款有無遠紅外線架

舊款無紅外線....促銷賣晒就5出舊款 (聽門巿staff咁講)

伯爵府

原文章由 Pretty2036 於 08-5-28 15:48 發表

女性香水smell good? how much?

preety2036,

我打錯左, 係未上架.....我都想知咩味

伯爵府

原文章由 bbdou 於 08-5-29 19:21 發表
BK都唔知做乜,幾日都上唔到。

夜用我有用開,多都應該冇問題,不過我覺得佢如果再長D就仲好囉!

我都同意, 日&夜用m巾, 如果長形d就好了.

伯爵府

報料:

門巿, 很多leader centre和營業所.

促銷的護墊已無貨了, 佢地話賣晒就無得返貨, 因是舊版.

[ 本文章最後由 helenjoe 於 08-6-3 17:56 編輯 ]

伯爵府

原文章由 bbdou 於 08-6-6 09:33 發表
你有冇收到威記寄來的新產品介紹小冊子呀?如果冇,睇下係咪自己搬過屋冇改地址,可以上網check返自己地址有冇填錯,如果都冇,就要打電話去公司問下!

...

bbdou,

昨晚我都收到新產品介紹小冊子....
今日放工仲去左太子leader centre買野添...

保鮮盒未show出來看....煲就有.....show 細size, 真係好細喎.
姐姐話今日很多人買大煲.

我買左新產品...女性香水78127, 雖然當時無tester, 買回家噴, 好清香呀... 另, 買左3色眼影92052, 無tester, 但我回家後拆開看, 發現產色是92053, 打去話比姐姐知, 我叫佢拆92053和92051看, 原來, 92051的colour跟小冊子一樣, 但92052 和92053的colour原來掉轉了, 佢話明天打去公司報告, 仲話多謝我話佢知添.

買左一個8層濾水芯...因為我用左差唔多近一了, 需要更換lu..

伯爵府

原文章由 Pretty2036 於 08-6-6 16:58 發表

I use Lagostina and Fissler

Both also ok, but I love Lagostina

我有位同事用Lagostina的鑊, 約1千元, 佢話用左1年幾, 超好用, 但我賺貴.

伯爵府

原文章由 helenjoe 於 08-6-6 22:57 發表

bbdou,

昨晚我都收到新產品介紹小冊子....
今日放工仲去左太子leader centre買野添...

保鮮盒未show出來看....煲就有.....show 細size, 真係好細喎.
姐姐話今日很多人買大煲.

我買左新產品...女性香水78127, 雖 ...

講漏左添...
買左一個bra....扣1rp.
女性香水也扣1rp.

伯爵府

原文章由 mimibooo 於 08-6-6 10:56 發表
我都收到本野.見到0的盒仔
有冇朋友仔買左

今日我去太子, 姐姐話r9692-9694, 係分單買, 唔可以儲100元張單一齊喎....

伯爵府

原文章由 bbdou 於 08-6-6 10:53 發表
其實你計埋慳返的煤氣費,個壓力煲真係唔貴架,超好用呀!

屋企就有一個用左好多年的tiger真空煲...

伯爵府

原文章由 Panda-Z 於 08-6-6 10:29 發表

其實某d日x城有呢d產品架, 不過都幾貴

同意....

伯爵府

原文章由 pinkypiggy 於 08-6-6 00:23 發表
請問有冇人知新貨有得買未?勁鍾意儲存盒,我最少會買幾套

有得賣啦..我無買.
你快快入貨啦.....

伯爵府

原文章由 mimibooo 於 08-6-5 00:37 發表
helenjoe

知唔知仲有邊間有 ?

mimibooo,

你講係咪促銷護墊, 今日我去太子leader centre, 姐姐話已賣晒無貨返lu.....觀塘營業所又賣晒.....門巿第一日我去都賣晒lu...我只在門巿買到促銷日用m巾咋, 都好過無啦....hehe.

伯爵府

原文章由 helenjoe 於 08-6-6 22:59 發表

我有位同事用Lagostina的鑊, 約1千元, 佢話用左1年幾, 超好用, 但我賺貴.

原文章由 Pretty2036 於 08-6-6 23:37 發表

係貴左d, 但有排用, 鋼水靚, 唔洗成日換wok....

咁又係....
不過我買左瓷晶鍋, 用左差5多1年, 好好用....未換鑊.

伯爵府

原文章由 annana 於 08-6-9 17:07 發表
我上一次去荃灣買野時,個老闆問我會員no,我咩都唔知,我話"冇呀"mouth: .咁佢就問我邊個介紹黎,我話我上網見到d人傾開就黎買,咁岩隔離有個女人o係度,佢就同老闆講,"用我個會員no",咁我先買到野咋, 咁我想問如 ...

建議你自己入會做member, 可以去shop度由shop推薦你入會, 或可以搵member 的朋友推薦你入會.

以免有人話我地sell人入會.

伯爵府

原文章由 bbdou 於 08-6-9 18:24 發表
冇會員no.係買唔到野架,如果你想買野,不如自己入會啦,做vip都係$60,會送10 RP,用1-2 RP可以用6-8折買到產品,不過你入會係要搵個推薦人的,只要係現任會員就可以。

...

同意.

首頁
12345...12

尾頁

跳至