美容扮靚

跳至

首頁
56789...12

尾頁

伯爵府

原文章由 bbdou 於 08-10-23 00:13 發表
就係我啦,唔駛唔好意思,都冇野需要唔好意思,老公食左意難忘4, 5個月,不過間中至食喎,佢話有食嗰排個人精神好左,冇咁眼瞓喎!
我推薦的產品有:
m巾 (my favourite)
洗潔精 (白樽綠樽都一樣咁好用及抵用)
有機螺旋藻 (得閒醒起 ...

講開m巾, 我like夜用和護墊...超好用.
洗精 (白樽綠樽都一樣咁好用及抵用) - 白樽我未用過, 我等入貨先!
拖地水 - 我都用緊...good!

伯爵府

原文章由 hehalady 於 08-10-22 20:20 發表
啊!原來係妳呀 ..... 我諗到頭都爆都唔記得你個 login 呀 .... 所以搵唔到妳 ..... 唔好意思啊。

妳老公食過意難忘,咁佢食咗幾耐呀?

我今日下午忍唔住手,買咗 3 盒呀。
...

hehalday,

你記得我嗎? 很久跟你在bk傾過計.
你識3g, 我都識佢呀!

伯爵府

原文章由 bbdou 於 08-10-22 17:49 發表
咁bbq定大食會呀?再次講明呀,我唔識煮野食架!

bbdou,

買外賣咪得啦...

伯爵府

meyonw,

你仔仔學單簧管, 最緊要係佢自己喜歡就好了.

原文章由 meyonw 於 08-10-22 13:01 發表

helenjoe,

hi ! 你阿仔學校有咁好安排, 真係好. 我阿仔學校都不是要"一人一樂器", 學費也和出面差不多. (我阿仔終於有得學單簧管了, 希望佢好好珍惜)

我都好祈待下次聚會. ...

伯爵府

原文章由 hehalady 於 08-10-23 16:44 發表
記得 d 唔記得d .... 話時話,當年係咪妳鬧我 gar 呢

係呀,我知妳都識 3G gar

hi hehalady,

哇! 係咪當年無鬧過你啦...你記錯左.
果時知道你病, 我仲支持你添.
我好尊重你呀...大家都係主內0麻....

3g我地間中在上環lunch gathering見面呀.

伯爵府

原文章由 cottontail 於 08-10-23 13:54 發表
如果係bbq 我可以幫手"淹"肉。唔駛買出邊街o個d~

cottontail,

好呀....有你幫手真好, 今次你一定要來.....bbdou那裏可泊車的.
如果順便, 可以在將軍澳車埋我去佢家, 因要坐van or taxi才到.

伯爵府

原文章由 bbdou 於 08-10-24 17:27 發表
你記得嗰個我諗係我喎,我冇鬧你呀,只不過當年有好多係bk搵食的啱喂友,一見我講ecosway水機就踩到賤過地底泥,又捧到佢地嗰隻好貴的水機天咁高,好似淨係佢地可以講水機,其他人就唔講得咁 ,咁我驚你唔知係唔係不懷好意 ...

這事我也知道, 係咪話bbdou.

伯爵府

原文章由 on0li 於 08-10-25 00:09 發表
HELEN~
今日響門市續左會喇~順便入返D M巾~
請問有無人試過Oriyen EFLA 水溶性红葡萄? FOR減輕肩頸僵硬酸痛OK嗎?

hi on0li,

恭喜你續會.....證明佢d 野有人支持啦. 至少我都係用家.

Oriyen EFLA 水溶性红葡萄- 我和朋友都未試過喎 好似係新產品.

你有"肩頸僵硬酸痛"嗎?

伯爵府

原文章由 cottontail 於 08-10-24 21:57 發表
no problem~~

cottontail,

好呀! thx.

伯爵府

原文章由 hehalady 於 08-10-24 23:48 發表
bbdou,咁妳又唔使咁 serious 嘅 .... 都咁耐嘅事喇,我都無 mind becos 清者自清,我知道自己唔係踩妳場咪得 lor,我唔會 care 人家點講 gar wor .... BTW,當日你起槓,我相信我都唔會咁順灘唔出聲嘅 .... maybe 我都有 inch ...

hi hehalady,

仲有無跟2j 和3g吹水呀?

對....你講得好有道理.

伯爵府

原文章由 諺諺mum 於 08-10-25 19:16 發表
將廣二樓開咗一間新店, 有兩間係我附近好方便呀!

有的心思思想入會添. 請問要乜野條件先可以入會呢?

我有些朋友住tko, 佢地都話方便很多.

什麼人都入得會呀...只要你有hkid or 回鄉咭就可以入會.

伯爵府

原文章由 bbdou 於 08-10-25 22:41 發表
主要分別係業主可以賺取獎金,vip購物者唔得,公司於入會時送的rp(用作以折扣價買產品),業主係有80個,vip只有20個。會費只係for一年會籍,到續會時,業主續會係$120,vip續會就係$60囉。

...

bbdou講得....全對呀!

伯爵府

原文章由 hehalady 於 08-10-25 13:13 發表
Yi ~~ 乜妳都識 2j gar

我同佢哋何止吹水咁簡單呀 ....

hehalady,

我也跟你一樣, 何止吹水咁簡單呀!!

伯爵府

原文章由 ivan_tang2001 於 08-10-30 08:30 發表

我都係新手, 我就買左"ISO"的系列清潔用品包括洗衣粉, 柔順劑....
我都有興趣俾仔仔食天然卵磷脂但係意難忘唔係大人食架咩?

hi ivan_tang2001,

歡迎你加入呀~~

伯爵府

原文章由 bbdou 於 08-10-31 13:05 發表
係,要會員至買得,product 自己上網睇啦:

http://www.ecosappl.com/ecosway/hk/ProductsMain_hk.jsp?referId=HK800468&common_locale=zh_TW

係呀...要join member才買.

伯爵府

原文章由 hellowinn 於 08-10-31 12:24 發表
請問是否入咗會才可以買嘢架?
請問有無人可以send product list 給我一看呀?
唔該晒!

hi

佢d product有成2千-3千樣...你要上網慢慢look呀!

伯爵府

原文章由 ivan_tang2001 於 08-10-31 13:26 發表

你有無買天然卵磷脂? 我買左但係好奇怪, 我將啲天然卵磷脂放入好立克但係唔會溶, 一粒粒黃色浮浮係面, 係唔係正常??

天然卵磷脂 - 我無買.

伯爵府

原文章由 hellowinn 於 08-10-31 14:25 發表
bbdou & helenjoe,

唔該晒呀! 現在睇梗個product list, 原來面真係有好多不同產品, 有排睇呀!

hi hellowinn,

5好客氣, 裏面有分1-3類產品, 新產品, 你慢慢睇啦!

伯爵府

原文章由 諺諺mum 於 08-10-31 14:57 發表
我都join咗喇! 仲膽粗粗買咗兩支酵素液試下.

第一次飲冇加水, 好難入口, 好拿喉, 以為買錯野, 不過唔好徙, 都要繼續飲.
第二日加咗水, 易入口少少, 不過都係唔好味, 仲未接受.
第三日開始接受, 都唔係真係咁難飲啫. ...

hi 諺諺mum ,

係咪啡色果隻鑊, 係更新版....之前係紅色.
我無用過.
我用緊瓷晶鑊, 好好用, 用左1年幾.

伯爵府

係呀.....建議煮完即洗, 容易洗好多呀.

原文章由 bbdou 於 08-10-31 15:29 發表
Hi 諺諺mum,

我都未用過隻平底鍋,我同helenjoe一樣用緊瓷晶鍋,唔痴底,好好用,因為隻鍋中間係平的,所以用來煎野都好ok架,同埋佢清潔好容易,用水一沖就起晒。

...

首頁
56789...12

尾頁

跳至