潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 瞓得好勳章

原帖由 angelaJJ 於 10-4-2 11:52 發表
想放LV....不想在網上放...thanks

好似旺中?

係呀~~無記錯旺中最高果層係有一間放袋架,我好耐之前都喺果度放咗兩個gucci,佢開d價都算高了,我之前果個gucci用咗一年再放番比佢都只係蝕咗幾佰蚊咋 不妨去問問丫~~

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 瞓得好勳章

原帖由 可樂~ 於 10-4-8 15:34 發表
此店會收blue label手袋嗎?

我估唔唔收多啦,因為我之前攞過個parda去佢都唔收

公爵府

原帖由 祖明 於 10-4-16 20:46 發表

thx 唔知收唔收我兩個gucci袋呢?
1.金色中size餃子袋
2.白色pvc保齡球袋

收唔收要妳自己攞去問至得架喎mouth:

公爵府

原帖由 katrinatung70 於 10-4-15 17:04 發表
米蘭STATION 啦:lol

米蘭STATION分分鐘得兩折收番,搵鬼賣比佢哋咩

首頁

尾頁

跳至