時政擂台

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

bbdou 發表於 20-4-1 20:19
受檢疫人士會獲贈關懷包,有14日用量的口罩,家居清潔消毒劑,其他的有零食、書、營養食品、有D仲有一個月 ...

所有都鼓勵黃人移民去台灣.
起碼好過響香港.
好行夾唔送了.

伯爵府

bbdou 發表於 20-4-2 13:15
唔好咩都拉埋政治,而家係講防疫。人家做得唔好,你可提出意見,可以點改善,而唔係人家做得好,你都要搵D ...

咁你唔問下版主做乜將呢個post搬來政治?

乜鼓勵移民同政治有關咩?追求更好有問題咩?

你邊隻眼見到我踩台灣?你見唔到我話好過香港咩?你係咪理解能力有問題?

你又乜嘢邏輯見我話武漢好?仲要屈人?係咪有病呀你!

伯爵府

bbdou 發表於 20-4-2 15:43
咪就係版主見到類似你呢種咩都要扯上政治,咩都要黃黃藍藍,將好地地的新聞帖變咗政治帖囉

鼓勵移民唔政 ...

你都神經, 被搬左入嚟時政既POST唔講得時政呀?係咪要同你講煮飯呀?如果個POST仲響自由你咪舉報我囉.
我入時政唔講得時政? 問題係版主搬, 關我鬼事呀?之前既留言冇政治版主都唔會搬啦!!!

仲有呀. 好心你唔好狡辯啦!你打嫁! 你唔係屈人話武漢好咩?睇下啦:
"以你嘅邏輯,武漢做得咁好,我都鼓勵你搬去武漢住呀,香港咁多暴徒,我亦鼓勵你搬去內地住。"

我上文冇一隻字冇講武漢,你乜野邏輯見我提武漢好??屈得就屈?

台灣好,但有更多地方好過佢. 一山還有一山高.眼光唔好咁短淺得唔得!?
唔鼓勵得既咩?你都鼓勵下我啦! 你都幾專制喎. 似香港黑暴班人既風格.

伯爵府

bbdou 發表於 20-4-2 17:41
請問我邊幾隻字係有「你覺得武漢好」的意思?我講「武漢做得咁好」,邊有講「你話武漢做得咁好」?
你嘅邏 ...

收檔啦你!打左又唔認!
我又有話鼓勵係有問題咩!冇問題呀!係你指我鼓勵黃人涉及政治,你個腦有問題就出聲啦!
1)時政唔可涉政治咩?
2)我鼓勵得冇話你唔鼓勵得,用吓腦!
3)我冇講武漢好但你屈我!睇圖啦!
4)上段都係你話武漢好,自己睇番啦!
5)唔好玩字,你冇打 ‘你覺得武漢好’,但有話跟據我邏輯。唔好扮嘢!
你呢d文盲加弱障好行夾唔送啦,死蠢!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

伯爵府

MrAugust 發表於 20-4-2 19:23
建議台灣接收所有美國中肺炎的美國人去台北治療,醫好就送回美國。

仁心仁術

伯爵府

bbdou 發表於 20-4-2 20:13
真智障,我唔怪你!

做乜呀?又入嚟?咪應左你自己最尾果句囉。

伯爵府

bbdou 發表於 20-4-2 20:41
真係智障無極限,自己對號入座,回覆我留言(emoji)(emoji)(emoji)

似你唔敢點回我留言呀?
死蠢

伯爵府

bbdou 發表於 20-4-2 21:05
真係狗口吐不出象牙,自己詞窮理虧就只識講死蠢、弱智、文盲、老屈。中文唔夠好就進修下,冇錢進修可以睇多 ...

你睇番你自己寫嫁野啦!你直情係冇腦呀!
老屈仲唔認,人唔笑狗都笑你呀!
不知羞恥!

伯爵府

bbdou 發表於 20-4-2 21:31
閲讀理能力差就自己改善下,不停曲解我寫的字係冇意思的。錯,曲解一萬次都係錯。知恥近乎勇呀!
...

笑死人,擺明死撐都仲要話人曲解。
係咁叻就唔會不斷屈人、自己寫過話人又唔認啦!恐怕你不知廉恥呀!笨嘴拙舌!

首頁

尾頁

跳至